Cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia RAC. Aplica aceste 5 TACTICI! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia RAC. Aplica aceste 5 TACTICI!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia RAC. Aplica aceste 5 TACTICI!
Cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia RAC
Credit foto: Depositphotos.com

Daca vrei sa cuceresti o femeie Rac, este vital sa stabilesti o puternica legatura emotionala inca de la inceput. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta pentru a sti ce ai de facut. Si daca vrei sa stii totul despre femeia Rac, citeste aici.

1. Pretinde ca esti neajutorat!

Sfatul numarul unu cand vrei sa cuceresti o femeie nascuta in zodia Racului este sa pari putin neajutorat. Ea va raspunde imediat cu o grija naucitoare. Chiar daca in realitate esti cat se poate de capabil, arata-i partea ta vulnerabil. Femeia Rac este atat de sensibila incat nu va putea sa nu iti sara in ajutor. Femeia Rac dezvolta rapid instinctul matern si va face tot posibilul sa ajute un “baietel ratacit”.

2. Intreab-o despre familie!

O modalitate fiabila de a atrage atentia unei femei nascute in zodia Racului este sa-i vorbesti despre mediul tau familial. Arata-i chiar fotografiile tale de familie. Apoi ii poti cere sa iti povesteasca si ea despre familia ei. Familia este foarte importanta pentru aceasta fata. De fapt, tinde sa isi puna familia pe primulplan. Ca sa o cuceresti definitiv, intreab-o des de mama ei. Fetele Rac au o relatie foarte stransa cu mamele lor si chiar obisnuiesc sa le ceara aprobarea pentru foarte multe actiuni.

Te mai poate interesa si: Caracteristici RAC. 80 de adevaruri despre zodia RAC

3. Convinge-o ca esti baiat de casa!

Viziunea ideala despre viitor a unei femei nascute in zodia Racului se concentreaza pe o casa cu gradina, plina de copii si animale de companie. O persoana de casa dedicate este putin probabil sa ia in considerare o relatie pe termen lung cu cineva care nu este incantat de aceasta perspectiva. Din acest motiv, daca vrei ca o femeie Rac sa se indragosteasca de tine, trebuie sa creezi impresia ca esti baiat de casa, ca iubesti copiii si animalele. A vorbi despre casa ta actuala sau despre casa visurilor tale este un punct in plus si o va face sa se deschida.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23/06/2024