Zodia Rac. Totul despre barbatul Rac. Totul despre femeia Rac - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodia Rac. Totul despre barbatul Rac. Totul despre femeia Rac

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Zodia Rac. Totul despre barbatul Rac. Totul despre femeia Rac
zodia rac
Credit foto: Imagine de WikiImages de la Pixabay

Incepand din 21 iunie si pana in 23 iulie, suntem oficial in zodia Rac. Sentimental, intuitiv, Racul este o zodie cu adevarat provocatoare pentru cei care ajung sa-l intalneasca. Racul este emotional, empatic, profund, se ataseaza de oamenii pe care ii iubeste. Este de casa, loial, receptiv la problemele celor care sufera.

Afla aici cum influenteaza zodia Racului celelalte zodii.

Despre zodia Rac

Al patrulea semn al zodiacului

Semn: Cardinal

Element: Apa

Energie: Yin

Conducator planetar: Luna

Polaritate: negativ

Motto: Eu simt

Piatra: Perla

Culoare: Alb

Parti de corp guvernate de Rac: Sani, piept, uter, stomac

Cuvinte cheie despre Rac: intuitive, pasional, emotional, inteligent

Caracteristici generale zodia Rac

Zodia Rac apartine elementului Apa, ca si Scorpionul si Pestii. Ghidati de emotii, pot suferi destul de mult. Au schimbari de stare pe care nu le pot controla.

Nu sunt rabdatori, pot avea accese de egoism, manipulare, autocompatimire. Dar sar rapid in ajutorul celorlalti si se feresc de conflicte.

Racii isi gasesc pacea si armonia in sanul familiei, inconjurat de cei dragi si de prieteni.

Nativii zodiei sunt firi puternice, insa de multe ori nu sunt constienti de puterea pe care o au. Desi stiu incotro vor sa mearga, se ratacesc in drumul lor. Isi invata, insa, destul de repede lectia.

Caracteristici RAC. 80 de adevaruri despre zodia RAC

Dragoste, prieteni si familie zodia Rac

Cel mai important lucru din viata unui Rac este familia. Este bland, iubitor, dragastos, sensibil. Isi aleg un partener care il intelege din priviri, din gesturi si din actiuni. Un partener care sa fie iubitor si rabdator, care sa-i ofere protectie si in bratele caruia sa isi calm si in siguranta.

Racul este gata oricand pentru un compromis de dragul armoniei familiei. Exista pericolul sa ramana intr-un mariaj toxic sau abuziv, daca se simte mai protejat in acest cuplu decat singur.

Ca parinti sunt iubitori si foarte conectati cu copiii lor. Simt imediat daca au o problema, chiar si daca sunt la kilometri departare.

Racii sunt firi socialbile, le place sa fie inconjurati de prieteni. Nu ii plac iesirile in oras, ci mai degraba sunt adeptii vizitelor, intr-o atmosfera intima si linistita.

Afla aici compatibilitatea zodiei RAC cu celelalte zodii!

Cariera si bani zodia Rac

Racii au nevoie de liniste ca sa-si faca meseria cum trebuie. Si daca job-ul lui este ceva ce poate face singur, in lipsa unei echipe, cu atat mai bine. Pot fi lucra in domeniul medical, gradinarit, decoratiuni, politica, curatenie.

Racii muncesc pentru a avea bani si stabilitate, nu tanjesc la un statut social inalt. Au grija de finantele lor si sunt interesati si de investitii. Mai ales daca sunt investitii sigure, care sa le asigure securitatea financiara.

Barbatul Rac

Barbatul Rac este conservator, iubitor, grijuliu. Nu face prima mutare si asteapta ca ea sa-i faca avansuri. Barbatul Rac este sensibil, timid si foarte protector cu familia sa. Prefera femeile de casa, care sa se transforme in mame grijulii.

Femeia Rac

Femeia Rac are o personalitate usor complicata, insa, in interiorul ei, este vulnerabila, emotionala. Cand capata incredere in barbatul de langa ea este pasionala si loiala. Ca sa o cucereasca, barbatul trebuie sa faca primul pas, sa-i arate respect si sa o trateze ca pe o doamna.

Nu este adepta relatiilor pasagere, ci este in cautarea unei relatii profunde, alaturi de un barbat pe care sa-l iubeasca si cu care sa aiba o conexiune spirituala profunda.

Sursa: astrology-zodiac-signs.com

Imagine de WikiImages de la Pixabay

Data articol: 27/06/2023