Cum să cucerești o femeie născută în zodia FECIOARĂ - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum să cucerești o femeie născută în zodia FECIOARĂ

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum să cucerești o femeie născută în zodia FECIOARĂ
Cum să cucerești o femeie născută în zodia FECIOARĂ
Credit foto: Depositphotos.com

Dacă vrei să cucerești o femeie FECIOARĂ, pregătește-te cu multă răbdare. Nu va fi cel mai usor lucru din lume și va trebui să o iei pas cu pas, fără să grăbești ceva. Si dacă vrei sa știi totul despre femeia Fecioară, citește aici.

Iată cum să cucerești o femeie născută în zodia FECIOARĂ.

1. Cere-i sfaturi și asistență

Ca să atragi o femeie Fecioară, fii gata să preiei frâiele, însă fără să fii prea autoritar. Femeile Fecioară sunt timide și poți aștepta mult și bine până să facă primul pas. În același timp, însă, va trebui să fii subtil în ceea ce privește seducția. Dacă simt că exagerezi, vor fugi cât vor putea de repede. Îi poți “capta” rapid dacă ii ceri sfaturi sau asistență în diverse chestiuni practice.

2. Laudă-i valoarea

Deși sunt foarte umile, femeilor Fecioară le place să fie lăudate, mai ales în chestiuni legate de muncă lor. Din moment ce a făcut ceva bun, exprimă-ți admirația. Mai ales că sunt foarte perfecționiste.

3. Fii pus la punct

Perfecționismul Fecioarei este dus aproape de extrem. De aceea o vor atrage întotdeauna bărbații care se aranjează, care sunt bine îmbrăcați, bine parfumați. Fecioarelor nu le place dezordinea, așa că ai grijă cum arată casa ta atunci când îl chemi la tine.

Citeste si: Compatibilitate zodie FECIOARA. Cum sunt relatiile Fecioarei cu cele 12 zodii

4. Ai grijă de corpul tău

Fecioarele apreciază persoanele care își valorizează corpul si modul în care arată. De aceea este important să ai o rutină de exerciții fizice care să-i transmită femeii Fecioară de lângă tine că ești ceea ce trebuie pentru ea.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25/08/2023