Compatibilitate zodie FECIOARA. Cum sunt relatiile Fecioarei cu cele 12 zodii - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Compatibilitate zodie FECIOARA. Cum sunt relatiile Fecioarei cu cele 12 zodii

compatibilitate zodie fecioara - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-2629327_1920

Compatibilitate zodie FECIOARA – SAGETATOR

Intimitate – 30%

Pentru ca sunt semne mutabile, cele doua zodii se pot distra de minune impreuna. Desi Fecioara poate fi extrem de critica, mai ales din perspectiva Sagetatorului, viata lor amoroasa poate fi foarte satisfacatoare. Au o buna conexiune si se simt atrasi unul de celalalt.

Principala problema apare din diferenta dintre natura elementelor lor. Fecioara este semn de Pamant, ceea ce inseamna ca nu isi asuma prea multe riscuri. Sagetatorul este un semn de Foc, ceea ce-l va face sa actioneze cu pasiune pentru a-si urma visul. Fecioara s-ar putea simti fortata sa faca lucruri pe care nu le doreste, in timp ce Sagetatorul va fi “stins” de natura statica a Fecioarei.

Incredere – 1 %

Daca vrei sa gasesti cea mai mare problema care ar putea exista intre un Sagetator si o Fecioara, aceasta ar fi lipsa de incredere nu doar intre ei, ci si in relatia lor cu totul. Ca prieteni, pot avea o relatie de nezdruncinat, insa ca iubiti, se vor simti ca intr-o capcana. Fecioara, ca semn mutabil, isi va dori tot timpul schimbarea. De partea cealalta, Sagetatorul nu sta pe loc prea multa vreme, mai ales daca nu se simte stimulat. De aici va aparea nevoia de a fi cu un alt partener si ambii sunt predispusi la adulter.  

Comunicare si intelect – 65%

Sunt multe de spus cand o Fecioara si un Sagetator se reunesc si chiar acesti parteneri ar putea stimula nevoia celuilalt de a vorbi excesiv. Se simt foarte bine impreuna si se inteleg destul de bine, mai ales daca vorbesc despre chestiuni care ii intereseaza pe amandoi, cum ar fi filosofia. Fecioara aduce detaliile, in timp ce Sagetatorul vede imaginea de ansamblu, impreuna formand contexul intreg.

Cel mai important lucru de care acesti parteneri ar trebui sa-si aminteasca este respectul. Daca nu se respecta reciproc, atat Fecioara, cat si Sagetatorul isi considera partenerul drept un ciudat si prost, care vrea sa dea bir cu fugitii. 

Valori – 50 %

Ciudat sau nu, Fecioara si Sagetatorul vor avea in mod ciudat valori similare, majoritatea datorita calitatii lor mutabile. Acesta este si motivul pentru care ambii vor pretui abilitatea celorlalti de a se adapta, de a se schimba, de a se muta. Ca firi profund rationale, ambii vor valoriza claritatea mintii si a intelectului, in general. Totusi, modul in care vor aprecia intelectul difera. In timp ce Fecioara se va concentra pe analiza profunda a detaliior, Sagetatorul va aprecia deschiderea mintii cuiva.

Activitati – 35%

Chiar daca difera destul de mult, Fecioara va aprecia simtul practic al Sagetatorului, in timp ce Sagetatorul va aprecia viziunea si puterea de concentrare ale Fecioarei. Asa stand lucrurile, cei doi pot avea un teren comun pentru ca amandoi sa se simta bine cand sunt impreuna, indiferent de activitatile pe care le fac.

Total – 32%

Relatia dintre o Fecioara si un Sagetator nu este neaparat o poveste cu final fericit. Pot aparea multe obstacole in calea lor: ca de exemplu lipsa de sentimente, de intelegere sau de respect. Totusi, daca ajung sa isi arate emotiile si sa fie pe aceeasi lungime de unda, ar putea avea o relatie pe cinste. Comunicarea dintre ei este excitanta si au multe sa-si spuna. Daca reusesc sa se completeze unul pe celalalt, pot face casa buna impreuna multa vreme.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie FECIOARA – CAPRICORN

Intimitate – 65%

O relatie amoroasa intre Fecioara si Capricorn ar putea fi excelenta daca amandoi renunta la rigiditate si strictete. Chiar daca nu le lipseste rabdarea sau intelegerea, se pare ca exista o lipsa de emotie pura intre ei. De cele mai multe ori vor ajunge sa nu faca sex pentru ca vor gasi suficiente motive sa nu o faca.  

Frumusetea vietii lor amoroase ar putea veni din sincronizarea si profunzimea emotiilor de care acestia sunt capabili. Telul lor principal este sa gaseasca pe cineva care nu considera sexul ceva superficial, ci ceva ce merita preaslavit. Ambele semne pot fi timide si rusinoase, ceea ce il va enerva pe celalalt si se poate crea o ruptura intre ei.

Semn mutabil, Fecioara va aduce intotdeauna noutate si prospetime in viata intima, iar daca cei doi vor fi suficient de relaxati si deschisi ar putea avea o relatie excelenta.

Incredere – 99 %

Capricornul este prin definitie un semn in care poti avea incredere. Nu exista nimic la Capricorn care sa te faca sa te indoiesti de el. Fecioarele nu au de ce sa fie infidele, cu exceptia cazului in care sufera de o lipsa de sentimente sau incredere care nu poate fi controlata. Chiar si asa, Capricornul va reusi sa-i inspire partenerului Fecioara dorinta de a fi cel mai bun si cel mai fidel om de pe pamant.

Comunicare si intelect – 90%

Un semn de Aer sau unul de Foc ar putea considera conversatia dintre un Capricorn si o Fecioara foarte plictisitoare. Fluxul dintre semnele de Pamant, in cea mai pura forma a lor, este insuportabila pentru celelalte elemente ale zodiacului. Si, totusi, un Capricorn si o Fecioara se bucura de ceea ce au. Profunzimea mintii lor il fascineaza pe celalalt, il excita si il face curios si dornic de a sti mai multe. Ambilor le place sa discute in contradictoriu, intr-o forma reciproc respectuoasa.

Acestea sunt semne care fac un ciclu de comunicare complet. Fecioara decide ce urmeaza sa discute, iar Capricornul cand subiectul respectiv este incheiat. Sunt ca un mecanism perfect, ca rotitele care se intrepatrund pentru a pune in miscare sistemul. Pasiunea care-i inconjoara, intelegerea de care dau dovada, intelectul ii stimuleaza, iar cei doi stiu ca orice problema trebuie rezolvata si orice lucru stricat trebuie reparat.

Valori – 80 %

Atat Fecioara, cat si Capricornul apreciaza comportamentul calm, rational. Stabilitatea este o calitate de admirat pentru ei. Ei pun mare pret pe profunzime si sunt foarte multumiti ca isi pot arata in fata celuilalt adevarata fata, fara sa fie nevoie sa poarte masti. Atat Capriconul, cat si Fecioara sunt firi practice, cu picioarele pe pamant, foarte rationale cand vine vorba de bani. Principala diferenta dintre ei este Fecioara, desi fire foarte muncitoare, de altfel, nu intelege cum Capriconul poate fi atat de dependent de munca. La randul sau, Capricornul, nu intelege de ce Fecioarei ii lipseste ambitia si nu isi doreste sa fie la conducere.

Activitati – 65%

Cand Capricornul vrea sus, Fecioara vrea jos. Chiar daca sunt elemente de Pamant, nu prea se conecteaza cand e vorba de locurile in care sa mearga. Vor vrea sa viziteze un muzeu si sa isi satisfaca pofta de cunoastere, dar daca ar fi vorba de o activitate sportiva, Capricornul va renunta usor.

Total – 77%

Capricornul si Fecioara, ambele semne de Pamant, se vor impaca perfect. Chiar daca din exterior pare ca lucrurile merg incet, pentru ei au exact ritmul care trebuie. Se respecta reciproc, au incredere unul in altul, iar daca se si iubesc, au ingredientele necesare pentru o relatie stabila de lunga durata. Isi dau timp, se asculta, sunt atenti la detalii. Pot fi momente in care, din cauza rigurozitatii, situatia sa devina mai aspra, insa ambii pot gasi solutiile necesare ca sa imbatraneasca impreuna. Daca asta isi doresc!

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie FECIOARA – VARSATOR

Intimitate – 1%

Relatia dintre un Varsator si o Fecioara nu este deloc usoara. Nici macar nu se simt atrasi unul de celalalt, iar daca totusi incep o relatie amoroasa le va fi foarte greu sa se sustina reciproc. Cauza este modul lor diferit de a vedea viata. Desi firi intelectuale, ei se raporteaza complet diferit la o situatie, ceea ce ii va indeparta.

Varsatorului ii place spontaneitatea, desi este destul de rational cand vine vorba de sex. Pe de alta parte, Fecioara gandeste mult si analizeaza toate detaliile cand vine vorba de implicarea intr-o relatie sexuala. Aceasta analiza amanuntita il scoate din minti pe Varsator. In plus, Fecioara este destul de timida, atenta si sensibila si nu va intelege natura libertina si mereu dornica de sex a partenerului Varsator. Niciunul dintre nu va avea suficienta rabdare pentru a-si construi o viata sexuala armonioasa.

Incredere – 50 %

Naturile lor rationale ii conecteaza intr-o relatie bazata pe incredere. Fiecare isi va spune ca este prea prost ca sa minta sau sa nu aiba incredere in partenerul sau. Desi Fecioara poate fi un partener mai dificil, cu un partener Varsator este clar pana si pentru Fecioara ca lipsa increderii nu va duce nicaieri. Cu toate acestea, sunt sanse mari sa se abata chiar si atunci cand primul lor contact este pasional si puternic. Pentru a rezista trebuie sa isi pastreze relatia proaspata si sa se accepte exact asa cum sunt.

Comunicare si intelect – 40%

Condusa de Mercur, Fecioara este un semn mutabil, ceea ce ii confera natura schimbatoare, adaptabila. Varsatorul nu are probleme, dimpotriva, ii va placea aceasta calitate a Fecioarei. Semn fix, Varsatorul este stabil si ii plac caile batatorite. Este dificil de manevrat pentru cineva atat de dispus sa-si sacrifice fericirea, cum este Fecioara. Comunicarea dintre ei este destul de buna, mai ales daca gasesc un subiect de care amandoi sunt interesati.

Totusi, faptul ca fac parte din elemente diferite – Pamant, respectiv Aer – ii separa. Ca semn de Pamant, Fecioara poate fi foarte inceata, ceea ce cu greu poate inspira un Varsator, semn de Aer rapid. Pe de alta parte visatorul Varsator este considerat nerealist, ba chiar nebun de catre pamanteana Fecioara.

Pentru ca un cuplu Fecioara-Varsator sa functioneze ar trebui ca amandoi sa se ia in serios. Cu mintea analitica si atenta a Fecioarei, orice idee mareata a Varsatorului poate fi transformata intr-un real succes. Singura problema ar fi ca lipsa compasiunii si uneori a unei bune comunicari intre ei pot distruge orice punte de legatura.

Valori – 40 %

Atat Fecioara, cat si Varsatorul vor aprecia inteligenta si mintea limpede. Asta nu inseamna ca vor gasi aceiasi oameni, actiuni sau ganduri inteligente si ca de multe ori vor avea opinii opuse cu privire la cineva din jurul lor. Totusi, s-ar putea motiva reciproc sa-si dezvolte punctele forte intelectuale si sa tina cont de aceasta calitate a lor. Alte lucruri pe care le apreciaza nu sunt chiar asemanatoare. Fecioara, de exemplu, are un simt practic foarte dezvoltat, pe cand Varsatorul ar alege oricand necunoscutul.

Activitati – 25%

Doar un artist cu mintea grozava i-ar putea conecta pe cei doi. Gustul lor poate fi asemanator, pentru ca dau atentie detaliilor, insa in viziuni diferite. Fecioara este mult prea precauta si predictibila si nu se incadreaza deloc in mediul exaltat si imprevizibil al Varsatorului.

Total – 30%

Fecioara este practica, ingrijorata despre starea de sanatate, obsedata de curatenie. E usor de imaginat cat de iresponsabil, haotic si neralist i se va parea un Varsator. Ar putea avea un punct comun in sfera comunicarii, insa nu exista suficienta chimie intre ei pentru a incepe o relatie, cu atat mai mult sa si aiba o satisfactie sexuala. Daca se vor lua in serios, ar putea, totusi, sa creeze lucruri incredibile impreuna.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie FECIOARA – PESTI

Intimitate – 99%

Pestii si Fecioara sunt semne opuse, ceea ce inseamna ca atractia dintre ei este foarte puternica. Ambele zodii reprezinta axa lui Venus. In intimitate, se simt relaxati. Partenerul Fecioara este, de regula timid, si prefera sa-si arate sexualitatea printr-un comportament rational, pe care Pestii il simt imediat. Pe de alta parte, Pestii se tem de conexiunea fizica cu o alta persoana, ceea ce va descuraja Fecioara. Ambii vor avea de invatat ca nu se pot ascunde si ca nu trebuie decat sa traiasca eliberati de frici si rusine si sa se lase purtati de experientele sexuale pe care Venus le pregateste pentru amandoi.

Acest cuplu nu va face sex instinctiv, indiferent de cat de pasionali sunt. Fecioara este foarte analitica si nu isi va urma instinctul animalic. Ea va fi atrasa de puritatea sexului cu un partener Peste, care vede sexul ca o manifestarea a iubirii.

Incredere – 65%

Fecioarele pot fi suspicioase in ceea ce-i priveste pe Pesti. Pentru a avea o relatie sanatoasa, ambii trebuie sa invete sa aiba incredere in celalalt. Trebuie sa se simta in siguranta, trebuie sa fie onesti unul cu celalalt. Ambii renunta usor atunci cand se simt tradati.

Comunicare si intelect – 85%

Pestii si Fecioarele se completeaza foarte bine si se stimuleaza reciproc din punct de vedere intelectual. La inceputul relatiei isi dau seama ca au foarte multe in comun, desi par diferiti. Ambele semne sunt mutabile, ceea ce le permite sa sara de la un subiect la altul cu usurinta.

Singura zodie care poate scoate Fecioara din obsesia sa analitica este nativul din Pesti. Acestia din urma ii vor da partenerului din Fecioara incredere si ii vor scapa de frica de esec. Fecioarele au aceasta credinta ca nimic din ceea ce stiu, gandesc sau fac nu este suficient de valoros. Pestii isi inspira partenerii din Fecioara si ii ajuta sa se elibereze de insecuritati emotionale.

La randul lor, Fecioarele isi vor sustine partenerul din Pesti sa isi materializeze talentele. Sa le aduca din lumea viselor, in lumea reala. Se pot plange, ii pot critica, insa, in cele din urma, Pestii vor avea de ce sa le multumesca.

Valori – 75%

Ambele semne pretuiesc perfectiunea. Fecioarele pretuiesc mintea perfecta, Pestii emotia perfecta. In acest punct fie isi divinizeaza partenerul, fie va fi foarte dezamagit si va dori sa-l schimbe.

Atat Fecioarele, cat si Pestii pretuiesc flexibilitatea si abilitatea cuiva de a se schimba. Totusi, intre ei, exista o diferenta enorma in ceea ce priveste acceptarea credintelor si convingerilor celuilalt.

Activitati – 99%

Fecioarele pot fi foarte morocanoase, ceea ce n-are nimic de-a face cu lumea de basm a Pestilor. Cu toate acestea, cele doua semne sunt foarte curioase si vor incerca sa cunoasca lumea celuilalt. Pestii vor dori sa afle ce are de oferit semnul de Pamant, iar Fecioarele vor dori sa calatoreasca in lumea magica a Pestilor. Cand sunt impreuna, cei doi parteneri se vor convinge reciproc ca orice este posibil.

Total – 86%

Fecioarele si Pestii un un potential bun de a fi impreuna. Trebuie doar sa gaseasca acel echilibru intre ratiune si emotii. Ambii parasesc rapid o relatie daca nu se simt satisfacuti. Dar trebuie sa realizeze fiecare ca perfectiunea pe care o cauta nu este asa cum crede. Daca vor ramane suficient de mult in relatie incat sa realizeze cat de mare este dragostea intre ei, vor intelege ca aceasta este singura iubire adevarata pe care o pot avea intr-o viata.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Sursa: astrology-zodiac-signs.com

Imagine de Karen Smits de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 20/08/2021