Cele mai calme zodii. Este aproape imposibil să le enervezi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai calme zodii. Este aproape imposibil să le enervezi!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cele mai calme zodii. Este aproape imposibil să le enervezi!
Cele mai calme zodii

Lumea poate fi în flăcări și totuși unii oameni au capacitatea de a rămâne calmi, reci și liniștiți. Aceștia sunt oameni care nu lasă obstacolele din drum să-i facă să se oprească. În timpul unei confruntări, ei nu cedează imediat la furie și nu își pierd ușor calmul. Ei nu par să-și facă griji cu privire la ceea ce ar putea aduce mâine sau următoarele șase luni. În timp ce toată lumea poate lucra pentru a deveni mai calm în viața lor, unii oameni sunt în mod natural așa, datorită influenței semnului lor zodiacal. Potrivit astrologilor, cele mai calme semne zodiacale au câteva lucruri în comun.

În astrologie, cele 12 semne pot fi defalcate pe modalități și elemente.

Elementul unui semn zodiacal (foc, pământ, apă și aer) este fundamentul personalității fiecărui semn, în timp ce modalitatea (cardinală, fixă ​​și mutabilă) influențează modul în care un semn își exprimă energia. Dacă vrei să știi de ce unii oameni sunt mai calmi decât alții, trebuie să te uiți la ambele.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Semnele de pământ tind să fie cele mai calme dintre elemente. Ele tind să reflecte starea pământului. Sunt stabili, imobili, previzibili și în largul lor. Când cineva este calm, nu este deranjat de vânturile vieții care îi suflă în jur. Ei iau decizii și se țin de ele. Sunt fermi cu privire la viață.

Când vine vorba de modalitate, energia fixă ​​este destul de asemănătoare cu energia pământului.

Semnele fixe preferă să rămână în același loc. Ei preferă să planteze semințe într-un singur loc și să le crească de acolo, decât să planteze multe semințe în locuri diferite. Semnele fixe iau, de asemenea, decizii cu privire la locul în care se află și, de obicei, nu își fac griji pentru trecut sau viitor. Asemenea semnelor de pământ, ele sunt ancorate în realitate și trăiesc în prezent. De aceea tind să pară calmi.

Dar, desigur, unele semne de pământ și fixe sunt mai calme decât restul. Iată care sunt cele mai calme semne zodiacale:

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Ca semn fix de pământ, Taurul are cu siguranță ceea ce este necesar pentru a fi unul dintre cele mai calme semne zodiacale. Prin felul lor statornic, aceștia iau măsuri încet și se gândesc la toate. Sunt cunoscuți pentru că sunt foarte răbdători și, de obicei, este nevoie de multă provocare înainte să se enerveze.

Taurul își face loc pe această listă în primul rând pentru că se știe că sunt stabili și încăpățânați. În ceea ce privește acea convingere puternică, Taurul este ca un munte imobil. Deși acest lucru le face dificilă adaptarea la schimbare, îi protejează și de a lua decizii pripite în fața incertitudinii.

Horoscop TOAMNA 2022: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscop TAROT de toamna. Mesajul cartilor mistice pentru toamna 2022!

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

La fel ca Taurul, Capricornul este un semn de pământ care se mișcă într-un ritm lent și constant. Sunt metodici și muncesc din greu pentru a ajunge la soluția potrivită. Dacă există o problemă, capra de mare o va rezolva cu siguranță cu capul rece și echilibrat. Capricornul este foarte inteligent și ajunge la soluții într-un mod foarte practi. Ei își adună gândurile cu înțelepciune.

Pentru unii, Capricornii pot fi reci sau insensibili, dar asta se datorează naturii lor practice. În mintea lor, acționând impulsiv sau emoțional nu va rezolva nimic. Dacă ești vreodată în dificultate, Capricornul este un semn pe care vrei să-l ai de partea ta.

Horoscop TOAMNA 2022: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscop TAROT de toamna. Mesajul cartilor mistice pentru toamna 2022!

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Elementul aer are foarte mult de-a face cu intelectualul, cum ar fi gândurile, ideile și comunicarea. Din acest motiv, semnele de aer au tendința de a se gândi prea mult. Cu toate acestea, acesta nu este cazul Vărsătorului. Vărsătorul este singurul semn de aer care ar pute fii pus pe această listă și asta se datorează modalității lor fixe.

Le permite să-și păstreze această seninătate mentală. Ca un adevărat gânditor, Vărsătorul are capacitatea de a se retrage de la gândurile și sentimentele lor. Acest lucru le permite să evalueze în mod obiectiv, aceasta fiind o calitate în care elementul de aer strălucește cel mai mult. Deoarece au o modalitate fixă, nu vor fi ușor influențați de forțele externe. Vărsătorul este foarte diferit de semnele lui de aer surori, Gemeni și Balanță, care sunt renumite pentru că sunt indecisi.

Horoscop TOAMNA 2022: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscop TAROT de toamna. Mesajul cartilor mistice pentru toamna 2022!

foto: Depositphotos.com

Data articol: 13/09/2022