Arhanghelii si zodiile: Care este arhanghelul pazitor al zodiei tale? Cum te ajuta arhanghelii zodiilor? - Pagina 2 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Arhanghelii si zodiile: Care este arhanghelul pazitor al zodiei tale? Cum te ajuta arhanghelii zodiilor?

arhanghelul pazitor al zodiei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - miami-967985_1920

RAC – Arhanghelul Gabriel: Gabriel este mama urs a ingerilor.

Crezi sau nu, exista un arhanghel pentru mame si in special pentru parinti. Racul este semnul zodiacal care este cel mai bun cand vine vorba de fertilitate si a fi parinte cu tot ce inseamna aspectul de parenting. Un motiv pentru care este asa de bun in acest rol este pentru ca Arhanghelul Gabriel este de partea sa. Daca incerci sa faci un copil sau ai provocari de parinte in viata ta, cere ajutor de la Gabriel, indiferent ce zodie esti.

Gabriel ii ajuta pe parinti si cu bani, in special pe cei ce lucreaza in domenii creative precum scrisul. Ca sa aduca mai multa armonie si dragoste in camin si pe planul provocarilor parintesti, Gabriel este acolo pentru a ajuta pe toata lumea pentru asa ceva. Deasemenea, daca ai nevoie sa te simti iubit ca de un parinte, Arhanghelul Gabriel iti poate da si acest ajutor. Cand te simti singur sau neglijat, Gabriel este mama ursoaica a tuturor ingerilor care inlatura aceste sentimente negative dureroase si le inlocuieste cu cele prin care te simti opus.

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

LEU – Arhanghelul Raziel: Raziel, arhangelul celor ce stau in lumina reflectoarelor

Cu totii stim ca Leul iubeste lumina reflectoarelor. Si chiar si reginele dramelor merita un Arhanghel de partea lor ca sa fie asa. Faceti cunostinta, asadar, cu Raziel care ofera Leului toata flacara si energia de omul spectacol dupa care el tanjeste. Raziel este un mare arhanghel care aduce echilibru in viata oricarui Lue. Raziel spune ca este in regula sa iti doresti sa fii pe scena si in lumina reflectoarelor, doar sa nu fii un cersetor de atentie.

Asadar, cu Raziel de partea ta, fie ca esti Leu sau nu, vei gasi un echilibru. Cu alte cuvinte, Raziel te ajuta sa ai propriile tale spectacole de viata insa fara sa fii macinat de egoul tau. Fobiile si relatiile sunt alte zone peste care stapaneste Raziel. Indiferent ce zodie esti, cheama-l pe Raziel sa te ajute sa iti depasesti fricile precum un leu sau sa iti lucrezi unele probleme de relatie. Increderea este super-puterea pe care o ofera Raziel, deci nu te teme sa o ceri !

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

FECIOARA – Arhanghelul Metatron : Metatron face ca energia negativa sa se disipe in aer.

Daca este un singur lucru pe care Fecioarele il urasc, aceea este drama. Energia negativa cu adevarat doboara o Fecioara. Asadar, daca ai parte de multa asemenea energie in preajma, cheama si tu arhanghelul protector al Fecioarelor, anume pe Metatron, magicianul in fata dramei si negativitatii, care ridica bagheta sa magica si face minuni cu ea. Uneori noi ne cream singuri aceasta energie negativa.

Metatron te poate ajuta sa te eliberezi si de aceasta, orice zodie ai fi. In acelasi timp, daca simti ca tu esti cel ce creaza confruntari, o mica “discutie” cu Metatron te face sa pui la culcare toate acele anxietati. Abilitatile analitice si vindecaera sunt la indemana cand lucrezi cu Metatron sa iti curete capul si energia negativa. Poti chiar apela la el pentru ghidare in situatii dificile sau sa iti dea o crestere de incredere in tine cand ai una din acele zile critice. Cu totii le avem. Fecioara este zodia care isi face cele mai multe griji. Lasa pe Metatron sa te ajute, fie ca esti Fecioara, fie ca ai si tu asemenea zile ca ea.

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 09/07/2022