Acestea sunt cele mai cheltuitoare zodii. Află dacă ești în top 5! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Acestea sunt cele mai cheltuitoare zodii. Află dacă ești în top 5!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Acestea sunt cele mai cheltuitoare zodii. Află dacă ești în top 5!
cele mai cheltuitoare zodii
Credit foto: Depositphotos.com

În timp ce unele zodii fac bugete lunare, gătesc mese acasă și economisesc bani pentru o zi ploioasă, altele sunt ocupate să-și treacă cardurile de debit pe stoc zero. Zodiile care cheltuiesc cei mai mulți bani sunt dispuse să se bucure de cafea scumpă, prânzuri, vacanțe, decor pentru casă – sau orice obiect nou strălucitor care se întâmplă să le atragă atenția.

De obicei, semnele de aer și de foc sunt celor care le place să-și cheltuiască banii, spune astrologul Stina Garbis. Sunt impulsivi din fire, așa că este logic să încaseze o factură fără să stea pe gânduri. Alte zodii sunt mai pragmatice și mai întemeiate și iau în considerare viitorul atunci când vine vorba de a-și cheltui banii.

Cheltuitorilor mari ai zodiacului le place să se distreze – iar distracția se poate acumula rapid. Își aruncă banii și își aduc prietenii la plimbare. Gândește-te la escapade de weekend, zile spa, runde de aperitive pentru toată lumea de la masă etc. Este un stil de viață scump, dar îi face să se simtă bine, așa că abia le pasă când contul lor bancar este accesat.

Zodiile guvernate de Venus, planeta frumuseții, se află, de asemenea, în fruntea listei celor mai mari cheltuitori. Nu pot exista fără haine noi, bunătăți pentru casa lor sau fără să comande masa lor preferată pentru mâncare la pachet. Zodiilor guvernate de Venus le plac lucrurile frumoase și sunt dispuși să cheltuiască puțin în plus pentru a obține exact ceea ce își doresc.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este unul dintre cele mai impulsive zodii când vine vorba de obiceiurile lor de cheltuieli. „Când văd ceva ce își doresc, trebuie să-l aibă”, spune astrologul Amy Demure. „Berbecii adoră să țină pasul cu tendințele, iar moda și decorul lor sunt întotdeauna elegante, șic și la zi.” Dacă găsesc un articol nou, la modă, vor găsi o modalitate de a pune mâna pe el.

Ca semn de foc, Berbecul este genul care face clic pe butonul „rezerva acum” sau „cumpără acum” pentru sejururi de ultim moment la hotel și transporturi de îmbrăcăminte – adesea făcute în miezul nopții. „Le place să se distreze și nu vor aștepta să se gândească la deciziile lor”, spune Garbis. „‘Cumpără acum și îngrijorează-te mai târziu’ ar fi motto-ul Berbecului.”

HOROSCOP SPECIAL: Cursa retrogradă de 5 luni a inovatorului URANUS a început. Ce revoluții pornesc zodiile

Horoscop special: Ziua de 4 SEPTEMBRIE 2023 le poartă noroc acestor 6 ZODII. Ce le va marca timp de PATRU luni

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2023. Venus iese din retrograd, Jupiter intră. Ce surprize are prima lună de toamnă pentru noi?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 03/09/2023