Shop
Ultimele 100 de articole

Studiu: Femeile care devin mame la varsta de 30 de ani traiesc mai mult

02 aprilie 2019, , Vizualizări:
Greţuri sarcină - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pregnant-2763934

Cercetarile arata ca femeile care devin mame la 30 de ani traiesc mai mult timp

Cand ai peste 30 de ani, statisticile sunt de partea ta. Daca esti o femeie sanatoasa si fertila, ai aproximativ 30% sanse sa ramai gravida in fiecare ciclu de ovulatie daca ai o zi sau doua dupa ovulatie.
Potrivit unui studiu al Universitatii de Medicina din Boston, femeile care devin mame la aceasta varsta traiesc mai mult timp. Rezultatele acestei cercetari indica faptul ca se datoreaza variatiilor genetice care permit femeilor sa aiba copii.

 

„Daca femeia are aceste variante, ea este capabila sa reproduca si sa aiba copii pentru o perioada mai lunga. Acest lucru creste sansele de a transmite aceste gene la generatia urmatoare,” a explicat doctorul Thomas Perls.

 

El a mai afirmat ca acesta este un indiciu care arata ca 85% dintre persoanele care traiesc mai mult de 100 de ani, sunt femei.
Avantajele conceperii dupa 30 de ani

 

Din punctul de vedere al maturitatii, femeile sunt mult mai pregatite sa primeasca un copil. Cel mai probabil, acestea au o situatie economica stabila si o relatie consolidata pentru a forma o familie.

 

Potrivit unui studiu efectuat de Birkbeck, Universitatea din Londra si University College din Londra, copiii ale caror mame au peste 30 de ani au o sanatate fizica si emotionala mai buna, deoarece primesc mult mai multa atentie si ingrijire de la parintii lor.
Citeste continuarea pe COPILUL.RO.

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu