Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa ghicesti sexul copilului? 10 superstitii populare

30 martie 2021, , Vizualizări:
Cum sa ghicesti sexul copilului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - baby-cart-4954694_1920

Atunci cand esti gravida, poti afla ce sex are copilul tau dintr-o simpla ecografie… desi si acestea au dat gres uneori. Dar este posibil oare ca o verigheta sa iti “spuna” sexul copilului tau din burta? Dar faptul ca burta este sus, este un semn ca ai fata? Probabil ca nu e 100% adevarat, dar este distractiv si amuzant sa incerci aceste vorbe si superstitii din popor, purtate din mosi stramosi, atunci cand esti gravida.
Oricum, chiar daca tu nu esti fana a incercatului lor, stai linistita, vor fi destule binevoitoare in jurul tau care se vor oferi sa afle sau sa banuiasca daca porti in pantece fata sau baiat.

Unele din metodele nestiintifice ce exista in lumea larga au dat rezultate surprinzatoare pozitive. Merita sa fie parcurse macar si doar pentru curiozitate.

Studiul realizat de Eleven Bub Hub a verificat sexul copilului prin metode “din batrani” si peste 50% din rezultate s-au dovedit a fi corecte.

Citeste si: Vrei sa ai fata sau baiat? Metode sa influentezi sexul bebelusului

Astfel, teste babesti dar vechi de cand lumea, in cazul acestui studiu au avut urmatoarele rate de succes:

Testul numarului de batai de inima ale bebelusului – rata de succes 80%

Testul verighetei – rata de succes 67%

Testul burtii de gravida ridicate sau coborate – rata de succes 60%

Testul pepenelui rosu sau a burtii de minge de baschet – rata de succes 60%

Asadar, conform acestui studiu, cel mai bun mod sa anticipezi sexul bebelusului nenascut este sa ii verifici pulsul si apoi sa testezi si cu vechea metoda a verighetei!

Celelalte metode populare cunoscute nu au dat rezultate intr-atat de bune incat sa fie considerate edificatoare si relevante. De exemplul, testul poftelor dulci versus acre a functionat doar 50%. Mai exista si teoria prin care, daca tatal se ingrasa cot la cot cu mama gravida, copilul va fi baiat, a iesit corect in doar 36% din cazuri.

Cel mai surprinzator rezultat a fost la testul intuitiei mamei. Rezultatul corect a fost de doar 45%, de unde rezulta ca mamele nu sunt chiar asa de intuitive mereu cat spun ce si-ar dori cu adevarat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.