Shop
Ultimele 100 de articole

10 surprize la nastere care nu trebuie sa te surprinda

16 mai 2019, , Vizualizări:
minciuni dupa nastere - sfatulparintilor.ro - foter_com

 Nasterea este unul dintre cele mai importante si frecvente subiecte de discutie printre viitoarele mamici, mai ales atunci cand este vorba despre femei care vor deveni mame pentru prima oara. Trebuie sa stii insa ca, in ciuda milioanelor de articole, carti, documentare si discutii, exista cateva lucruri care ar putea sa te surprinda la nastere. 


In timpul sarcinii, fiecare femeie este preocupata sa se documenteze in legatura cu aceasta perioada speciala a vietii sale, insa cel mai mult este interesata de nasterea naturala, mai ales daca doreste sa nasca astfel. Probabil ca te astepti ca dupa ce ai citit mii de pagini de carte sau de articole online, dupa ce ai auzit zeci de povesti de la femei care au trecut deja prin aceasta experienta si dupa ce ai vizionat ore intregi de filme documentare despre nastere sa stii absolut totul si sa nu te mai surprinda nimic.

Trebuie sa stii insa ca, indiferent cat de mult te documentezi, surprizele tot sunt posibile, iar acest lucru ti-l pot confirma chiar si cele care au trecut prin 2, 3 sau chiar 4 nasteri. Nu exista absolut nicio metoda de a prezice exact ce se va intampla sau cum va decurge o nastere, exceptand lucrurile de baza. Unele surprize care apar in timpul nasterii sunt serioase, altele amuzante, insa unele pot fi dezgustatoare.
Citeste continuarea pe Qbebe.ro :

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu