Shop
Ultimele 100 de articole

Milionare in idei 19 octombrie: Visator si Indeplinitorul de Vise, cu Miruna Stanculescu

15 octombrie 2015, , Vizualizări:
miruna stanculescu

Va invitam luni 19 octombrie 2015 la intalnirea Milionarelor in Idei impreuna cu Miruna Stanculescu sa vorbim despre Visator si Indeplinitorul de Vise.

Toti visam. Diferenta dintre noi se vede nu atunci cand visam ci cand si, mai ales daca, ne indeplinim visele. In fiecare dintre noi exista doua personaje. Primul este Visatorul, cel care lucreaza la nivel de concept si aproape fara limite. Doar ca, ne place sau nu, orice vis are nevoie de implinire. Iar de acest lucru, de aducerea viselor in realitate se ocupa Indeplinitorul de Vise, care este strans si inevitabil legat de realitatea concreta, este limitat de timp si de resurse.
Diferenta dintre cei care isi indeplinesc visele si cei care raman doar cu visul sta in a intelege care sunt atuurile ambelor personaje, care sunt limitarile lor si cum le poti face sa comunice eficient intre ele, cum poti forma o echipa.
Asadar, va invitam sa faceti cunostinta cu Visatorul, cu Indeplinitorul de Vise si cu modul in care ii puteti face sa lucreze eficient pentru a va aduce la indeplinire visele.
Metodele practice de a pune visele in practica le vom afla luni de la invitata noastra.

Miruna Stanculescu este un fost corporatist care la 40 de ani care a decis ca nu mai vrea doar munca ci si semnificatie. Un psihoterapeut care crede in autodeterminare si in principiul conform caruia viata e facuta sa te gandesti si, daca e nevoie, sa te razgandesti. O visatoare si o indeplinitoare de vise!
Mai multe detalii despre Miruna gasiti la www.mirunastanculescu.ro sau FB- Cabinet Terapie Miruna Stanculescu.

Vino cu noi sa evoluezi, sa iti faci prietene si partenere de afaceri!

Tombola iti va aduce premii surpriza. Ofera si tu un voucher cu discount sau un cadou la tombola. Poti sa iti faci cunoscuta afacerea, poti sa te promovezi, poti imparti carti de vizita sau flyere.

Pentru ca este o atmosfera destinsa si relaxanta, te asteptam cu gustari, ceai, apa, cafea.

Contributia de participare este 50 Ron (include consumatia). Daca vii cu prietene care nu au mai participat ai reducere 10 Ron pentru fiecare.
Inscrierile se fac pe FB sau SMS 0749013347 – Cristina si 0761145580 – Cerasela

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti 50B), luni 19 octombrie 2015, de la ora 19:00.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.