Shop
Ultimele 100 de articole

Dr. Spock – Ingrijirea sugarului si copilului

02 noiembrie 2010, , Vizualizări:

Cartea de capataioricarui parinte! Generatii intregi de adulti responsabili, independenti si echilibrati au fost crescute pe baza preceptelor sanatoase si de bun simt ale doctorului Spock. Editura All iti ofera acum cea mai noua editie a cartii celebrului expert, revizuita si updatata pentru vremurile in care traim.

O carte despre dezvoltarea copilului de la nastere pana la adolescenta. Generatii de parinti din toata lumea au avut incredere in cea mai bine vanduta carte a dr. Spock. Acum, in aceasta noua editie integral revizuita si imbunatatita, veti gasi informatiile de care aveti nevoie pentru a face fata schimbarilor si provocarilor lansate de noul secol, incluzand capitole noi despre adoptia internationala, terorism si dezastre naturale, planificarea pentru facultate, autism, precum si alte subiecte, cum ar fi:

La sfarsitul cartii veti gasi un glosar cu totul nou de termeni medicali si de medicamente mai frecvent utilizate la copii. Puteti comanda chiar acum "Biblia" parintilor secoluui XXI la Libraria Elefant si o veti primi cu reducere de pret. Pute  Puteti comanda    

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.