Shop
Ultimele 100 de articole

De ce ii miroase gura copilului? Cauzele si cum se rezolva aceasta problema. Sfaturile specialistului

13 iunie 2019, , Vizualizări:
In mod sigur ca ti-au ramas vii in memorie sfaturile pe care le primeai mereu de la parintii sau de la bunicii tai. Acestea ti-au marcat copilaria și adolescenta, dar, așa cum vei vedea și din articolul de mai jos, in prezent nu mai sunt toate de actualitate.

De ce miroase gura copilului? De ce apare aceasta problema? Sunt intrebari destul de frecvente pe care parintii le adreseaza medicului stomatolog sau medicului pediatru. Are legatura cu viermii intestinali? Are sau nu legatura cu stomacul copilului si cu ce mananca? Respiratia urat mirositoare are numele de „halitosis”, (halitoza) fiind prezenta atat la adulti, cat si la copii! Doctor Postelnicu Ionella Georgiana, specialist in implantologie si estetica dento-faciala, a explicat pentru copilul.ro de ce apare halitoza in cazul micutilor.

„Am ales sa va vorbesc despre acest subiect deoarece iubesc copii si lucrez cu mult drag si atunci cand am pacienti care au cativa dintisori! Acesta dragoste de a lucra cu cei mici mi-a insuflat-o mama mea care a fost invatatoare! Pentru a lucra cu copiii ai nevoie de multa rabdare si daruire. Copilul de langa tine simte acest lucru si nu mai are “teama de medic”!, ne-a spus specialistul. Care sunt cauzele respiratiei urat mirositoare? Un studiu publicat in numarul din luna martie 1999 de catre Jurnalul de Pediatrie al Marii Britanii dezvaluie ca cele mai multe cazuri de respiratie urat mirositoare la copii au ca origine cavitatea bucala sau chiar cavitatea nazala. Sunt cateva cauze care privesc cavitatea bucala sau nazala, care pot duce la aparitia respiratiei urat mirositoare la copii, despre care vorbeste medicul Postelnicu Ionella Georgiana. Cea mai frecventa cauza fiind lispa unei igiene riguroase! Bacteriile care se hranesc din saliva si particule alimentare sunt cauza clasicei respiratii urat mirositoare de dimineata.

Citeste continuarea pe COPILUL.RO

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.