Shop
Ultimele 100 de articole

Un copil fericit țopăie, țipă, se joacă și face prostii

12 februarie 2020, , Vizualizări:
sa-ti faci copilul fericit - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - child-3194977_1920

Ce ne dorim în primul rând pentru ai noștri copii? Fericire. Un copil fericit, are un părinte fericit. Un copil fericit se simte liber, iar un copil liber va face tot timpul prostii.

„Nu mai alerga atât!”

„Of, de câte ori ți-am spus să nu mai alergi prin bălți? Nu nu vezi ce-ai făcut pe tine?”, se auzea o mămică strigând către copilul său, al cărui zâmbet devenise aproape molipsitor.

Nu doar o singură dată mi s-a întâmplat să asist la mici momente de fericire ale copiilor, blocate complet de părinți. Așa este, nu o facem intenționat. Din mult prea multă grijă pentru puii noștri, ajungem să le răpim uneori momentele mici, pline de bucurie supremă. Nu vrem să alerge, din teama de a nu transpira și răci, sau din teama de a nu se lovi; nu vrem să calce prin bălți, pentru că tocmai le-am cumpărat hăinuțele mult dorite și știm foarte bine cât de dificil va fi să scoatem petele, plus că nu ar avea sens să se ude; nu vrem să spargă vaza la care ținem atât de tare, pentru că am cumpărat-o acum cinci ani, din Italia, de la un anticariat…

Citește continuarea pe Qbebe: http://bit.ly/2w37qw3

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.