Povesti adevarate: Cea mai buna varsta la care sa devii mama - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Povesti adevarate: Cea mai buna varsta la care sa devii mama

Cea mai buna varsta la care sa devii mama

 Alison Bell

Prima data mama: 44 ani

Copii: 1

Momentul potrivit: Femeie singura, in New York, cu o cariera pe Wall Street si o multime de prieteni. Eram foarte fericita cu viata mea. Apoi l-am intalnit pe el. Ne-am casatorit la 40 de ani. Sotul meu voia copil. Eu nu eram prea sigura si mi-era frica. Ma consideram prea batrana. Dar am hotarat sa incercam. Am ramas foarte repede insarcinata, iar sarcina a decurs fara probleme. Gratie varstei am fost sfatuita sa fac tot felul de teste. Am nascut prin cezariana, cu trei saptamani mai devreme, insa fetita mea este sanatoasa.

Beneficiile maternitatii: Avem o situatie financiara buna si imi permit sa stau acasa, cu copilul. In plus, cred ca sunt o mama buna, mult mai buna decat as fi fost daca eram mai tanara. Iau fiecare zi asa cum e si nu ma dau batuta.

Parti negative: Nu vom mai putea avea inca un copil. Cred ca am forta nota daca am incerca. Si ma simt un pic ciudat cand in parc ma intalnesc cu alte mame, mult mai tinere decat mine.

Te mai poate interesa si: Sarcina la 40 de ani. Cum e sa fii mamă la 40 de ani? 8 avantaje şi dezavantaje

Morgan Zantua

Prima data mama: 51 ani

Copii: 1

Momentul potrivit: Nu am avut copii cu primul sot. Mariajul meu s-a terminat cand aveam 39 de ani. La 44 de ani m-am casatorit a doua oara. Stiam ca vremea mea sa mai am un copil a trecut. Am ramas, totusi, insarcinata, insa am pierdut copilul. Am hotarat sa nu facem niciun tratament de fertilizare. Dar, dupa 6 ani, am ramas din nou insarcinata. A fost o surpriza extraordinara. Eram incantati amandoi!

Beneficiile maternitatii: E cea mai frumoasa perioada din viata mea. Stiu mai multe despre mine, am mai multa rabdare si mai multa intelepciune. Sunt foarte motivata sa am grija de mine. Multumesc lui Dumnezeu ca am foarte multa energie.

Parti negative: Copilul meu nu mai are bunici, iar diferenta de varsta dintre noi este foarte mare. Una din cumnatele mele are nepot de varsta fetita mea. Multi oameni ma intreaba daca e copilul meu sau nepoata mea.

Sursa: parents.com

foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/01/2022