Shop
Ultimele 100 de articole

Lucruri care NU se vor STERGE niciodata din mintea unui copil

11 iulie 2019, , Vizualizări:
carti pentru copii pe varste

Copilaria trebuie sa fie etapa cea mai frumoasa si mai nevinovata din viata unei persoane, iar atunci cand nu este asa, personalitatea acesteia se descompune.

Orice parinte isi doreste sa creasca copii care stiu sa se comporte si care devin adulti responsabili si plini de succes.

Dar ceea ce multi uita este ca TOTI copii isi doresc parinti grozavi, care sa-i inteleaga si sa ii trateze cu respect.

Educatia nu inseamna ordine si comanda


Dupa cum spune chiar psihologul Maria Jose Roldan, exista, din pacate, parinti care au un concept gresit despre ideea de „a fi parinte.” Ei inca mai cred ca micutii trebuie sa-i respecte, iar parintii dau ordine si comanda. GRESEALA mare. Cand se intampla acest lucru in familie, nici micutii si nici parintii nu sunt fericiti, deoarce considera ca lupta emotionala este normala, iar copii vor deveni mici rebeli care nu stiu cum sa comunice intr-un mod sanatos cu parintii lor. Ei vor avea o instabilitate emotionala cauzata de comportamentul dur al celor care le-a dat viata.

Copilaria este partea fundamentala a vietii, este piatra de temelie a oricarui om. In copilarie, se formeaza sanatatea emotionala, iar comportamentul parintilor lasa o amprenta pentru totdeauna. Amintirile copiilor sunt cele care ii vor MARCA pentru toata viata si este datoria parintilor ca acestea sa fie sanatoase. Exista cateva lucruri care nu vor parasi niciodata mintea copilului si ii va rupe stabilitatea emotionala.


Citeste continuarea pe COPILUL.RO

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu