Shop
Ultimele 100 de articole

Jucarii pentru scolar – ce sa alegi

18 martie 2015, , Vizualizări:
Ghid pentru alegerea jucariilor pentru copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- child-girl-grass-189860

Paradoxal, pe masura ce copilul creste, pare ca avem mai putine alegeri in privinta jucariilor si ca nimic nu poate egala interesul juniorilor pentru computer si alte dispozite cu tastaturi si ecran. Si totusi, cu putina imaginatie si rabdare, poti alege jucarii mai inteligente pentru scolarul tau.

Jucarii pentru activitati sportive (mingii, palete de tenis, trotinete), jucarii si jocuri de logica, seturi de constructii cu elemente detaliate si capabile de actiuni complexe, jucarii si jocuri electronice il atrag pe juniorul care se pregateste sa intre la scoala sau este deja in colectiv.

Harti interactive, jocuri educative si jocuri de colectiv (Monopoly, Nu te supara frate, tot felul de jocuri cu pioni sau de strategie) sunt potrivite pentru aceasta varsta.

Pentru ca stie deja sa citeasca (si este bine sa fie incurajat in acest sens), copilul tau poate face o pasiune pentru carti. Este preocupat si de aspecte care tin de stiinta, asa ca truse si jocuri care permit mici experimente, kituri de chimie, care permit sa creeze propriul cristal, truse de ”arheolog”, cu ajutorul carora trebuie sa cilzeleze in lut si sa scoala la iveala ”fosile” il vor tine ocupat (si pasionat) multa vreme.

Citeste continuarea in bebelu.ro.

 

 

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.