Shop
Ultimele 100 de articole

De ce este bine ca un copil să studieze un instrument muzical

26 aprilie 2019, , Vizualizări:
Printre activitățile care-i pot ajuta pe copii să-și dezvolte numeroase abilități utile se numără și cântatul la un instrument muzical.

Printre activitățile care-i pot ajuta pe copii să-și dezvolte numeroase abilități utile se numără și cântatul la un instrument muzical. Așa cum veți afla și din articolul de mai jos, este spre binele lor să-i obișnuim cu muzica de o vârstă fragedă urmând ca, pe măsură ce cresc, să-i încurajăm să învețe și să cânte la un instrument muzical îndrăgit. Perioada ideală pentru a-i introduce în universul muzicii este, conform specialiștilor, când aceștia sunt preșcolari sau școlari aflați în primii ani de școală.

De la ce vârstă?

Specialiștii în domeniu aduc în prim-plan următorul fapt: nu se poate vorbi de o vârstă exactă de la care este mai bine ca un copil să înceapă să se familiarizeze cu un instrument muzical.În funcție de scopul pe care-l avem în legătură cu lecțiile de muzică, nivelul de vârstă de la care  un copil ar putea să fie antrenat în acest demers variază. Spre exemplu, dacă ne dorim ca acesta să se familiarizeze pur și simplu cu un mediu muzical, este indicat să începem să-i prezentăm copilului diverse instrumente încă din primul an de viață. În acest interval, este ideal să ne orientăm spre tot felul de jocuri sau putem chiar noi să-i cântăm la un instrument muzical adevărat.Citeste continuarea pe Qbebe.ro :

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu