Shop
Ultimele 100 de articole

Cum arata fisa postului de parinte?

08 noiembrie 2010, , Vizualizări: 1,593

Cand primim spre semnare fisa de post la locul nostru de munca pentru un nou job la care am visat atat si citim lunga lista de responsabilitati ce ne vor reveni de acum inainte, ne intrebam daca vom fi in stare sau pornim increzatori la drum, convinsi ca experienta si pasiunea ne vor ajuta sa o scoatem la capat. A facut insa cineva fisa de post pentru jobul de parinte?

 

Dr. Noel Swanson ne propune o varianta realista pe care, daca multi dintre noi am fi citit-o de la inceput, ne-am fi dat seama ca ne asteapta cu mult mai mult decat ne imaginam. Dar suntem puternici si competenti, am realizat noi atatea proiecte importante la job, pentru care am primit avansari, mariri de salariu, bonusuri… Evident ca treaba asta cu „jobul de parinte” este o nimica toata! Ce poate fi mai simplu decat sa cresti copilul mult-asteptat si mult-iubit? Insaoare asa sa fie?

 

Numele functiei: mami, mama, tati, tata, mamico, taticule, etc.

 

Descrierea atributiilor postului:

 

Responsabilitati:

 

Posibilitatea de avansare si promovare:

Niciuna. Acest job implica mentinerea aceleiasi pozitii ani de zile, fara plangeri, reprosuri, ci traning permanent si updatare a capacitatilor, pentru ca cei pe care persoana ii are in subordine sa reuseasca in cele din urma sa o depaseasca.

 

Experienta anterioara necesara:

Din pacate nu se cere niciuna. Se ofera specializare la locul de munca, permanenta, cu sanse reale de extenuare.

 

Sistem de bonus si premiere:

Persoana ce castiga postul e cea care ii plateste pe cei aflati in subordinea sa, copiii. Le va da bani, premii, stimulente, pana la varsta de 18 ani, cu speranta ca la facultate vor fi independenti financiar. Cand mori, le lasi restul, ce a mai ramas. Partea cea mai ciudata din acest sistem invers de bonusare este acela ca iti face placere si ti-ai dori sa fi putut sa dai si mai mult.

 

Beneficii:

Nu se acorda asigurare medicala, fond de pensie, vacante platite sau actiuni la bursa. Acest job ofera posibilitati nelimitate de crestere umana personala si o cantitate gratuita uriasa de imbratisari primite toata viata. Asta daca iti joci cartile bine.

  

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu