Shop
Ultimele 100 de articole

Copilul tau te epuizeaza? 5 activitati care sigur il vor tine ocupat!

05 aprilie 2019, , Vizualizări:
Ghid pentru alegerea jucariilor pentru copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- child-girl-grass-189860

Dragi mamici de copii activi, inarmati-va cu rabdare si luati-va vitaminele, pentru ca retete sigure de cumintire a copiilor nu am gasit. Va propunem, in schimb, cateva activitati care sa le ofere micutilor motive de interes, concentrare si stimulare intelectuala, in timp ce voi va ocupati de casa.

Gaseste activitati accesibile, la indemana lui, pe care copilul le poate face fara ajutorul tau. Nu este neaparat vorba ca te ajuta pe tine. Uneori, cand au multa energie, nu sa o ajute pe mama isi doresc copiii. Ci sa faca ceva pentru ei.

Copilul tau te epuizeaza? Pune-l la treaba!

Pune-l la treaba este un fel de a spune, care nu suna frumos, dar pe care copilul il asteapta cu nerabdare. Copilul se simte independent, important si responsabil, atunci cand poate face lucruri in casa, la indemana si la nivelul lui. Casa voastra devine casa lui. Devine caminul lui. Asa ca implica-l in activitatile casnice. In functie de nivelul de energie, va prefera activitati mai rapide, mai intense ori care necesita concentrare.Citeste continuarea pe Qbebe.ro.

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu