Shop
Ultimele 100 de articole

Copilul tau nu respecta regulile? Iata ce poti face

24 mai 2017, , Vizualizări:
copii obraznici - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - smile-1319733

4.    Stabileste pedepse rezonabile, care dau rezultat

Copiii sunt diferiti intre ei si un copil poate raspunde si reactiona repede si bine la o pedeapsa in timp ce altul se inraieste si face mai urat dupa aceea. Evita sa folosesti drept pedeapsa sarcini pe care trebuie sa le indeplineasca in mod firesc in familie sau in gospodarie. Copiii trebuie sa invete ca a face activitati casnice face parte din apartenenta la o familie.

 

 

 

5.    Recompenseaza comportamentul bun al copilului

Mesajele pozitive si intarirea rezultatelor sale bune au un impact puternic asupra copilului. Copiii care primesc bonusuri de orice fel pentru faptele lor bune se vor stradui mai tare sa se poarte bine.

 

 

 

6.    Organizeaza timpul copilului tau ca sa il ajuti sa isi dezvolte responsabilitatea

Copiii care se poarta urat si nu respecta reguli sunt de regula cei care au prea mult timp liber, neorganizat. Pana cand nu vezi ca el se poate purta bine in timpul sau disponibil, redu-i acest timp si umple-i-l cu activitati prin casa, cu un sport sau cu munca suplimentara pentru scoala.

 

 

 

7.    Discuta cu medicul copilului

Iin cazul in care banuiesti ca ar exista o problema de natura psihologica pentru care copilul este asa de incapatanat si nu respecta regulile. De regula, copiii care au sindromul de atentie deficitara pot avea nevoie de medicatie sau schimbare de dieta alimentara care sa ii ajute sa functioneze in societate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax