Shop
Ultimele 100 de articole

Cel mai puternic sentiment: Cum creste dragostea dintre tine si copilul tau

17 ianuarie 2019, , Vizualizări:

Legatura dintre mama si copil este una dintre cele mai puternice legaturi care exista pe acest pamant. Alte iubiri vin si pleaca, dar odata ce ti-ai tinut micutul in brate, aceasta legatura va dura o viata intreaga.

Dragostea pe care o simti pentru copilul tau nu este intelectuala sau culturala, asa cum este fata de ceilalti oameni, ci este o parte a fiintei tale. Ca mame si parinti – naturali, adoptivi si chiar vitregi – esti „programat” pentru a forma legaturi stranse afective cu micutul.

De-a lungul anilor, oamenii de stiinta si specialistii in dezvoltarea copilului au descoperit detalii fascinante despre aceasta legatura naturala intre parinti si copii. Constatarile te ajuta sa intelegi de ce devii „dependent” de copil si de ce continui sa-l iubesti profund si atunci cand creste, in ciuda crizelor de isterie, a certurilor si a discutiilor contradictorii.

Legatura pe care o ai cu copilul tau se va schimba de-a lungul anilor, dar dragostea pentru el nu se va diminua niciodata.
Sarcina: Dragoste inainte de prima vedere

Nu fi surprins daca te simti deja indragostit de copilul tau inainte sa-l cunosti. Viitorii tati simt adesea un amestec puternic de emotii si anticipare, iar aceste sentimente ajuta la crearea scenei pentru relatia cu copilul care se va naste.

Citeste continuarea pe COPILUL.RO.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu