Shop
Ultimele 100 de articole

Ce elemente feng shui îl pot ajuta pe copilul tău să performeze la învățătură?

07 octombrie 2015, , Vizualizări:
librarie-studiu-stea-academica-feng-shui-proballance

Educația copiilor noștri este una din cele mai importante sarcini în meseria de părinți. Ne dorim sa-i vedem performând, trecând examenele ușor și cu note mari, ocupând locuri la școli de top. Facem totul pentru a le asigura viitorul așa cum știm mai bine.

De multe ori însă procesul de învățare nu este deloc lin ba chiar mai mult, copilul pare neinteresant de școală, de a acumula informații sau de performanță. Unii dintre noi, părinții chiar credem că fac asta intenționat împotriva noastră și uneori mai rău ne îndârjim în a-i presa. Fiecare copil este unic, are ritmul și capacitatea lui și oricât ni s-ar părea de greu de acceptat uneori nu vor răspunde presiunii noastre, a scolii sau a societății așa cum ne așteptăm.

Evident este că unii copii au în ei dorința de studiu – pur și simplu reușesc să-și găsească singuri motivația ba chiar mai mult, găsesc plăcere în a studia. Dar ce îi face diferiți de restul?

Studiul coloanelor destinului este o artă străveche dezvoltată de chinezi acum mai bine de 6.000 de ani și ținută sub cheie de marii împărați ai Chinei pana aproape de secolul nostru. Nu orice avea acces la această artă pentru a-și păstra puterea și a fi siguri că fac cele mai bune alegeri. Coloanele destinului arată printre atele capacitatea unui om de a performa într-un domeniu sau altul, de la învățătură până la hobby-uri.

Copiii cărora le este ușor să învețe fără efort aparent și se simt bine în mod natural printre cărți au de obicei în coloanele destinului așa numita “stea academică”. Acesta este o stea a intelectualilor, a celor care se dedică adesea lecturii, cercetării științifice sau studiului în general. Dovedesc reală sete de cunoaștere și aprofundează fără efort orice domeniu căruia se dedică. Majoritatea autorilor faimoși sau a savanților au în coloanele destinului stele academice. Cele mai bune exemple sunt Albert Einstein, Leonardo daVinci sau Dalai Lama, oameni care pe lângă știința în sine au și harul acesteia

Un copil cu stea academică nu va fi niciodată superficial, iar școala va face realmente parte din viața lui fără a fi necesară presiunea excesivă din partea părinților, ci doar sprijinul acestora.

 

De ce este atât de important să știm mai ales pentru copii dacă au această stea – pentru că îi putem ajuta fiind conștienți că au cele mai mari șanse să performeze. Astfel nu li se va irosi talentul în direcții fără sens. De asemenea, copiii care nu au steaua academică și se întâmplă să întâmpine dificultăți vor trebui înțeleși și acceptați așa cum sunt, cu ritmul lor propriu.

Aceste informații împreuna cu cele oferite de o analiză completă a coloanelor destinului ne vor ajuta ca părinți să putem îndruma copilul pe o cale favorabilă lui care uneori nu este neapărat în linie cu ce ne dorim noi. Dar, numai așa copilul va performa și va deveni în primul rând un adult fericit pentru că va avea cu adevărat succes în domeniul potrivit pentru el.

Și poate că cel mai important este să-i dăm copilului nostru fericirea, liniștea și direcția în viață care să-l pună în valoare cu adevărat.

 

O analiză completă de coloanele destinului este o investiție pentru viață pentru copilul tău. Puteți afla toate detaliile pe www.proballance.ro și puteți solicita o analiză completă a coloanelor destinului pe adresa atelier@proballance.ro

Vă invit să-mi adresați întrebarile dumneavostră sau să vă spuneți părerea în spațiul pentru comentarii sau pe adresa de mail.

Cu drag,

Ioana Moga, ProBallance – atelier feng shui

www.proballance.ro

www.facebook.com/proballance

atelier@proballance.ro

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.