Care sunt cele mai potrivite haine pentru copii? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Care sunt cele mai potrivite haine pentru copii?

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » Care sunt cele mai potrivite haine pentru copii?
Care sunt cele mai potrivite haine pentru copii

În fiecare an când vremea se schimbă, descoperim că majoritatea hainelor copiilor, de anul trecut, au rămas mici. Cum reînnoirea garderobei este obligatorie, ne-am gândit să venim cu câteva sfaturi despre cele mai recomandate piese de imbrăcăminte copii pe care să le cumpărați pentru a oferi confort și eleganță copilului vostru.

În primul rând trebuie să menționăm că, în general, hainele pentru cei mici trebuie să fie de calitate, din materiale cât mai ușoare și din fibre natural, cum ar fi bumbacul și lâna. Aceste sunt singurele în măsură să asigure confort, lejeritate și care lasă pielea celor mici să respire. În plus se comportă și foarte bine la uzură și la spălări repetate.

Care sunt hainele pentru copii, care nu trebuie să lipsească niciodată?

Copiii din zilele noastre sunt din ce în ce mai personali și mai speciali atunci când vine vorba despre ceea ce îmbracă. Nu puțini sunt cei care își pregătesc copilul pentru grădiniță sau creșă și au mari surprize când constată că îmbrăcatul durează mult mai mult decât au prevăzut. Asta pentru ca alegerea și selecția hainelor preferate de cei mici este din ce în ce mai complexă.

Astfel, pentru a nu avea surprize și a face achiziții de produse care vor fi purtate foarte rar, vă recomandăm:

  • Un trening de bumbac moale

Acesta este cel mai practic și indicat mod de a îmbrăca copilul pentru acasă, mersul la plimbare, creșă sau grădiniță, joacă în parc etc. Este comod, plăcut la atingere, delicat cu pielea copilului. Cei mici se vor simți și mișca foarte bine în el și îl vor alege cu drag ori de câte ori îl veți oferi spre a fi îmbrăcat.

  • Un outwear copii

Cum vremea poate fi schimbătoare și înșelătoare, cu zile mult mai însorite decât ar trebui sau cu lăsarea bruscă a frigului sau chiar ploi reci, o salopetă și o jachetă de ploaie sunt două produse outwear, pe care trebuie să le cumpărați cu mare atenție la caracteristici și calitate.

  • Un hanorac

O altă piesă vestimentară practică și comodă, la îndemână ori de câte ori plecați dimineața sau se face răcoare, este un hanorac. În funcție de preferințe puteți opta pentru o variantă care se bagă pe cap sau pentru una cu glugă și fermoar. Varietatea tipurilor și modelelor este pe gustul tuturor, oricât de pretențioși.

  • Căciulițe și șepcuțe

Cei mici sunt mult mai sensibili la vânt și la soare. Tocmai de aceea oricare ar fi sezonul, aveți grijă să dispuneți de căciulițe și șepci care să protejeze cât mai bine de frig sau de razele puternice ale soarelui. Alegeți doar materiale naturale de bumbac, în care să nu transpire sau care să absoarbă cât mai bine transpirația.

  • Bluze și tricouri de bumbac

Bluzele și tricourile fine de bumbac sunt cele mai potrivite pentru a fi purtate când este cald sau pe sub ceva mai gros. Fiind cele care sunt în contact direct cu pielea, materialul și cusăturile trebuie să fie cât mai fine, pentru a nu jena și a se simți cât mai bine pe piele.

Dacă doriți haine copii deosebite, originale și de calitate, optați cu încredere pentru unul dintre produsele aflate în oferta Hbebe.ro. Copiii voștri le vor adora!

Data articol: 26/05/2022