Care este cadoul potrivit pentru un botez - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Care este cadoul potrivit pentru un botez

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » Care este cadoul potrivit pentru un botez
cadoul potrivit pentru un botez - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - baptism-997586_1920
Credit foto: Imagine de debowscyfoto de la Pixabay

Alegerea cadoului perfect cu ocazia botezului poate fi o adevarata provocare luand in considerare multitudinea de articole pentru copii de pe piata. Totusi, o solutie ar fi sa optezi pentru cadouri personalizate botez, care cu siguranta vor fi pe placul parintilor bebelusului.

Precum am afirmat si anterior, exista mai multe variante de cadouri la care ai putea apela, insa noi iti vom prezenta doar 3 dintre cele mai apreciate daruri de botez.

Cadouri personalizate botez

Ce cadou poate fi mai deosebit decat cel personalizat cu numele copilului, data si kilogramele din momentul nasterii. Poti opta pentru diverse articole pentru copii precum sunt paturica moale pentru nou nascuti, body, sac de dormit, pernuta sau prosopel cu gluga – toate aceste articole putand fi personalizate cu datele copilasului. Astfel, vei putea alege unul dintre aceste produse si sa scrii numele micutului care urmeaza sa fie botezat sau alte date importante din momentul nasterii (data, kilogramele, ora, lungimea etc). Un astfel de cadou cu siguranta va fi pe placul parintilor copilului deoarece va reprezenta o amintire frumoasa, dar va fi si extrem de util.

Cand nu e bine sa faci botez. Care sunt exceptiile!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/05/2024