Baietel sau fetita? 10 moduri inedite de a anunta sexul bebelusului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Baietel sau fetita? 10 moduri inedite de a anunta sexul bebelusului

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » Baietel sau fetita? 10 moduri inedite de a anunta sexul bebelusului
Baietel sau fetita

O petrecere prin care sa anunti pe toata lumea ca urmeaza sa ai un copil reprezinta o modalitate amuzanta si placuta de a le impartasi vestea celor dragi. Intrebarea cea mare este:baietel sau fetita? Inspira-te din ideile haioase de mai jos, care iti vor tine oaspetii in suspans pana ce vei fi pregatita sa le dai vestea cea mare!

1. Fotografia de la ultrasunete

Cand vine vorba sa afle ce sex are bebelusul, unele cupluri prefera sa fie la fel de surprinse ca invitatii de la petrecere. Pentru a pastra secretul pana la marele moment, roaga un tehnician, la urmatoarea ta ecografie, sa scrie sexul bebelusului pe o bucata de hartie si sa o puna intr-un plic sigilat. Cand vei comanda tortul pentru petrecere, inmaneaza-i cofetarului plicul, cu instructiuni specifice sa iti faca o surpriza cu tortul, decorandu-l in roz sau albastru.

2. Tichete razuibile

Poti comanda tichete razuibile pentru invitatii tai, iar pe ele sa fie trecut sexul bebelusului. Aceste tichete reprezinta o modalitate amuzanta de a-ti anunta invitatii daca astepti un baietel sau o fetita.

3. Briose

Cine s-ar gandi ca anuntarea sexului bebelusului ar putea fi atat de dulce?! Cand invitatii musca din briose, anunta-i, in functie de culoarea continutului (roz sau albatru), ca vei avea o fetita sau un baietel. Esti pregatita sa gatesti?

Te mai poate interesa: NUME DE FETE de la A la Z. Peste 1000 de variante! Semnificatie nume. Cum sa alegi cel mai potrivit nume pentru fetita ta

4. Invitatie la petrecere

Invitatiile la petrecerea ta nu trebuie sa fie neaparat legate de culorile roz si albastru. Poti comanda invitatii elegante in culori diferite si, folosind jocuri de cuvinte, sa le dai senzatia oaspetilor ca trebuie sa se astepte la o surpriza de proportii dupa ce vor ajunge in locuinta ta, pastrand astfel suspansul!

5. Baloane intr-o cutie decorativa

In universul acestor petreceri, baloanele umplute cu heliu si puse intr-o cutie devin din ce in ce mai populare! Ai nevoie de o cutie de mari dimensiuni si de cateva baloane umplute cu heliu, pe care sa scrie daca vei naste o fetita sau un baietel. De asemenea, poti decora cutia in asa fel incat sa-i dai un aer festiv. Cand vei deschide cutia, baloanele vor pluti in aer si fiecare invitat va putea vedea daca este vorba despre un baietel sau despre o fetita! Trebuie doar sa te mai asiguri ca momentul este filmat.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/09/2021