7 tipuri de mame pe care le intalnesti peste tot. Cu care sa te imprietenesti, pe care sa le ocolesti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 tipuri de mame pe care le intalnesti peste tot. Cu care sa te imprietenesti, pe care sa le ocolesti

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » 7 tipuri de mame pe care le intalnesti peste tot. Cu care sa te imprietenesti, pe care sa le ocolesti
tipuri de mame

In clipa in care ai un bebelus, te transformi automat intr-un “magnet” pentru celelalte mamici. Indiferent unde te vei duce, in parc, la cumparaturi, la medic, vei fi inconjurata de alte femei, mame ca si tine. Unele sunt “cumsecade”, in timp ce altele te pot scoate pur si simplu din pepeni.

Iata 7 tipuri de mame pe care le intalnesti peste tot. Afla pe care sa le ocolesti si cu care sa te imprietenesti.

1. Mama in forma

Este mama care, desi a nascut de curand, este in forma. Are muschii tonifiati, nu i-a ramas deloc burta, este vesela si odihnita. Este o mama pe langa care ar trebui sa stai pentru ca va vorbi, cu siguranta, despre miscare si despre sport si poate deveni si pentru tine un model demn de urmat.

2. Mama bio

Este mama care foloseste numai produse bio, are doar haine din bumbac organic si prepara in casa toate piureurile bebelusului, eventual cu legume din productia proprie. Nu te chinui sa-i schimbi punctul de vedere, si asculta cu atentie ce spune. Este o sursa inepuizabila de informatii si sfaturi.

3. Mama bine dotata

Are tot timpul de toate: scutece, ace de siguranta, canute, biberoane, trusa de prim ajutor. Caruciorul copilului este urias si plin pana la refuz cu “provizii”. Este ideal sa te imprietenesti cu o astfel de mamica pentru ca, la nevoie, te poate imprumuta cu de toate.

4. Mama spune tot

Este femeia care povesteste in cele mai mici amanunte toate prin care a trecut: de cate ori a facut sex de cand a nascut, cum i s-a infectat operatia cezariana, cum ii sangereaza sfarcurile etc. Si nu iti va povesti numai ce a patit ea, ci si ce li s-a intamplat si celelaltor mamici care au avut neinspirata idee de a i destainui.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12/01/2022