Shop
Ultimele 100 de articole

7 moduri prin care fiul tău te va schimba

21 aprilie 2019, , Vizualizări:
nume de baieti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - park-2967754_1920

 Să crești un fiu poate fi aventura vieții tale, o aventură sălbatică, plină cu noroi, gângănii și povești cu supereroi. Toleranța ta va fi pusă greu la încercare, iar simțurile îți vor suferi modificări subtile, pentru a rezista mirosurilor și haosului ce te întâmpină într-o cameră de adolescent. Vei învăța să te lupți, să te cațeri și sigur vei face cunoștință cu toate emanațiile corpului uman.

Un lucru este sigur: nu te vei plictisi niciodată. 

În calitate de mamă de fată, te poți baza oricând pe amintiri din copilăria ta, să te ghideze ca părinte. Dar, dacă nu ai avut un frate, este foarte probabil că vei fi surprinsă de multe aspecte legate de creșterea unui băiat. Pentru a face față acestei experiențe extraordinare, va trebui să te înveți cu murdăria și să renunți adesea la ținutele tale cochete.

Vor veni momente în care o să porți lupte corp la corp ori te vei înfrunta cu săbii și lasere, dar și momente în care te vei simți ca o prințesă, atunci când băieții tăi se întrec să-ți îndeplinească dorințele sau te strâng în brațe cu toată puterea. Îți vei da repede seama că nimic în casă nu mai este sigur sau vei fi onorată să arbitrezi cele mai bizare competiții, cum ar fi un concurs de râgâituri sau de tras vânturi. Și va veni și ziua în care vei realiza cu emoție că băieții își adoră, pur și simplu, mamele și ar face orice pentru atenția lor. Și, pentru că a venit vorba de noutățile la care ești supusă ca mămică de băiat, iată care sunt principalele 7 moduri în care te va schimba fiul tău.

Citeste continuarea pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu