4 lucruri care se petrec cu cariera ta dupa ce ai un copil. Toti parintii trec prin ele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 lucruri care se petrec cu cariera ta dupa ce ai un copil. Toti parintii trec prin ele

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Parinti pentru parinti » 4 lucruri care se petrec cu cariera ta dupa ce ai un copil. Toti parintii trec prin ele
sfatulparintilor.ro - educaţia copiilor

Sa ai copii este minunat, dar cand trebuie sa te intorci la munca dupa aceea, e destul de dificil.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Iata 4 lucruri care se petrec cu cariera ta dupa ce ai un copil.

 

 

  1. Este in regula sa fii nesigura

Cand te intorci la munca dupa ce ai nascut, s-ar putea sa nu fii foarte fericita. Chiar daca, poate, te bucuri ca esti inconjurata de oameni mari si nu trebuie sa schimbi scutece la birou, totusi, pana te reacomodezi cu locul ce munca s-ar putea sa oscilezi intre bucurie si tristete.

 

 

  1. Este in regula sa iti schimbi locul de munca

Sunt femei care dupa ce nasc au o alta perspectiva asupra muncii si sa nu le mai placa ceea ce faceau inainte la locul de munca. Nu ar trebui sa te simti vinovata daca iti cauti altceva de lucru sau chiar te apuci de o afacere proprie care sa-ti permita sa petreci mai mult timp cu copiii.

 

 

  1. Sa ai grija de copii este o slujba in sine

Daca veniturile sotului sunt suficient de mari incat sa va puteti intretine, poti lua in calcul si varianta de a ramane acasa pentru a avea grija de copii. Este si acest lucru un job la fel de solicitant, daca nu chiar mai solicitant decat orice alta ocupatie din lume.

 

 

  1. Nu te simti vinovata, indiferent de alegerea facuta

Este viata ta si, indiferent de alegerea pe care o faci, nu trebuie sa dai socoteala nimanui. Fie ca te intorci la munca imediat dupa nastere, fie ca alegi sa stai acasa, pentru a-ti creste copilul, fie renunti definitiv la cariera, tu stii cel mai bine ce trebuie facut pentru tine si pentru familia ta. Asigura-te, insa, ca – orice ai alege – iti vei rezerva si putin timp pentru tine. Este important sa-ti reincarci bateriile, sa te odihnesti, caci nu poti avea grija de familia ta daca nu ai, in primul rand, grija de tine.

 

 

Sursa: Womanitely.com

Data articol: 23/11/2017