Shop
Ultimele 100 de articole

3 moduri eficiente prin care îți poți disciplina copiii în joacă. Așa îmbini utilul cu plăcutul

14 aprilie 2017, , Vizualizări:

Când devii părinte, trebuie să fii creativ cu metodele de disciplinare și cu încercările de a stabili un program clar, pe care să-l urmeze toată familia. Nu e nicidecum greu, iar noi îți vom arăta ce ai de făcut.

Disciplinarea copiilor funcționează mai bine când e făcută prin metode jucăușe și creative. Ele te vor ajuta să îl inveți pe cel mic regulile casei, programul pe care ar trebui să-l urmeze zi de zi, dar și o mulțime de alte lucruri utile. Va fi simplu și copilul le va deprinde foarte repede, dacă apelezi la joacă, activitate cu care prichindelul tău este deja bine familiarizat. Iată ce poți face:

  1. Asigură-te că micuțul tău are mereu în față programul zilei și îndatoririle sale. Cum poți face asta în mod distractiv?

Copiilor trebuie să le readuci zilnic aminte de ce au de făcut, așa că o metodă eficientă este să folosești astfel de aviziere în care să listezi ce trebuie să facă, în care să pui și desene jucăușe și diverse mesaje de încurajare.

După cum vezi, poți să scrii pe tabla din interior cu markerul, dar poți și că fixezi acolo diverse mesaje scrise pe bucăți de hârtie, deoarece suprafața este magnetică. O idee excelentă este să pui acolo tot ce are de făcut într-o zi și alături să adaugi diverse imagini în funcție de felul în care și-a îndeplinit îndatoririle.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.