19 lucruri pe care parinții ar fi vrut sa le știe inainte sa aiba copii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

19 lucruri pe care parinții ar fi vrut sa le știe inainte sa aiba copii

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » 19 lucruri pe care parinții ar fi vrut sa le știe inainte sa aiba copii
greseli sarcina - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - son-1910304
Atunci când devii parinte intreaga lume din jurul tau se schimba. Pentru ca sunt multe lucruri pe care iți dorești sa le fi știut din timp, iți prezentam o lista cu ceea ce ai fi vrut sa știi inainte sa ai copii, direct de la proaspeții parinți. Nu uita, instinctul tau este mai bun decât orice sfat!
1. Copiii sunt extrem de amuzanți
Am auzit multe lucruri rele despre meseria de parinte, despre cât de grea și inspaimântatoare poate fi. Așa ca am fost surprinsa când fiul meu s-a nascut și mi s-a parut extrem de amuzant și minunat. Ma face zilnic sa râd, așa cum nu reușește nimeni. Copiii sunt niște comedianți innascuți. Ii ador!
2. Copilul tau te va face sa iți retraiești copilaria, cu bune și rele
Am fost abuzata in copilarie și nu am primit niciun fel de ajutor. Când fiica mea a avut vârsta pe care o aveam eu atunci, am simțit ca ma prabușesc. Mi-a fost de ajuns sa vad cât de mica, vulnerabila și inocenta este ca sa ințeleg cât de rau sufar. Am ajuns sa urmez consiliere psihologica, acum sunt mai bine, dar mi-a fost greu o perioada. Aș fi vrut sa știu ca cei mici pot readuce in viața ta emoții și amintiri pe care nu știai ca le mai ai.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Data articol: 11/05/2017