Shop
Ultimele 100 de articole

12 lucruri pe care un educator de grădiniță vrea să nu le mai faci

07 aprilie 2019, , Vizualizări:
educator de grădiniță

Să fii cadru didactic nu este o meserie la îndemâna oricui, iar când este vorba despre copii mici, lucrurile se complică mai mult. Pentru a face față așa cum se cuvine sarcinilor, dar și pentru a reuși să le ofere copiilor noștri cele mai bune condiții pentru o dezvoltare armonioasă, profesorii de la grădiniță au și ei nevoie de susținere din partea noastră, a părinților. Din articolul de mai jos veți afla care sunt lucrurile pe care le putem face adesea și care, fără să ne dăm seama, le pot crea educatorilor micuților noștri numeroase dificultăți.  

„Nu este mare lucru ce face un profesor de grădiniță”- este o afirmație pe care o fac mulți părinți, direct sau indirect

Lipsa de apreciere a eforturilor pe care le face un cadru didactic este o problemă cu care acesta se poate confrunta oricând.
În realitate, meseria de profesor de grădiniță nu este deloc simplă, ea presupune să fii pe rând, pe lângă cadru didactic, asistent medical, sfătuitor, „magician”, actor, mamă sau orice altceva trebuie, astfel încât să poți face față provocărilor la care te supun copiii. 
Numai un cadru didactic știe cât este plăcut, dar totodată și dificil să poți face toate acestea, așa că poate fi într-adevăr frustrant să fii pus față în față cu părinți care au impresia că „ești într-o joacă neîncetată”.

Citeste continuarea pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu