Shop
Ultimele 100 de articole

10 lucruri pe care le poti face zilnic pentru a face un copil fericit

20 noiembrie 2018, , Vizualizări:
familie - copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girls-2611536

Orice parinte pune fericirea copilului sau pe primul plan. Chiar daca faci teme cu el sau mergeti in concedii, un copil are nevoie de mult mai mult pentru a se simti in centrul atentiei. Acesta isi va aminti mereu de lucrurile marunte pe care le faci.

10 lucruri mici pe care le poti face in fiecare zi pentru copilul tau

 

  1. Afectiunea fizica este foarte importanta. Trebuie sa-l pupi, sa-l mangai si sa-l imbratisezi. Copilul are nevoie de toate acestea si conteaza chiar mai mult decat cuvintele.

 

  1. Ora de somn trebuie sa fie speciala. Citeste-i in fiecare seara povestiti si povestiti ce ati facut peste zi. De exemplu, sa spuneti: cel mai frumos lucru de peste zi sau cea mai amuzanta intamplare de peste zi, dar si altele.

 

  1. Disciplina trebuie sa se realizeze prin dragoste, afectiune si respect.

 

  1. Uita de telefon macar o ora. In acest timp, poti petrece timp de calitate cu micutul tau tau. Stiai ca 33% dintre copiii suedezi s-au plans intr-un sondaj ca parintii lor stau mereu pe telefon?

 

  1. Lasa-i biletele amuzante: in pachetul de pranz, sub perna, pe hainele cu care se va imbraca a doua zi. Este ideal mai ales pentru parintii care muncesc de dimineata pana seara si nu reusesc sa interactioneze prea mult cu copilul.

 

Citeste continuarea pe COPILUL.RO

 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax