Copilul tău poate învăța engleză rapid, cu ajutorul aplicației Healthy Eating Farm! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Copilul tău poate învăța engleză rapid, cu ajutorul aplicației Healthy Eating Farm!

Sfatulparintilor » Preșcolari » Activități » Copilul tău poate învăța engleză rapid, cu ajutorul aplicației Healthy Eating Farm!
edugames

E ușor să înveți când “profesorul” este un joc amuzant, interesant si interactiv. Healthy Eating Farm îi va ajuta pe cei mici să rețină rapid noi cuvinte în limba engleză și totodată, îi va încuraja să devină prietenii fructelor și legumelor!

 

Aplicația Healthy Eating Farm este primul joc dintr-o serie de “edugames”, inspirat de teoriile psihologului Ebbinghaus, un pionier în domeniul studiilor despre  procesele de memorie și învățare prin repetare. Aplicația se adresează copiilor cu vârste mai mari de 4 ani și părinților care pun preț pe metode de educație alternative si distractive, in ton cu tendintele actuale.

 

edugames

Creată într-o manieră simplu dei utilizat, intuitivă, cu un design plăcut, aplicaţia Healthy Eating Farm redefineşte modalitatea în care limba engleză este învăţată ca o limbă străină.  Cele 12 puzzle-uri succesive sunt ușor de rezolvat, iar de fiecare dată când cel mic interacționează un fruct sau o legumă, va auzi denumirea sa în engleză. După ce toate puzzle-urile sunt finalizate rapid, urmează un foarte scurt test ce îi ajută să repete noile cuvinte învățate.

Healthy Eating Farm este cea mai bună alegere, mai ales pentru cei care sunt mai receptivi la metode de învăţare auditive. Conexiunile inteligente, feedbackul constant și progresul vizibil îi vor determina pe cei mici să-și dorească să învețe mai mult.

 

Pe pagina de Facebook a aplicației puteți afla mai multe despre aplicație și vă puteți înscrie în concursul organizat special pentru fanii limbii engleze și Minions!

 

*Aplicația este disponibilă în Google Play Store.

Data articol: 16/09/2015