Shop
Ultimele 100 de articole

Cautati gradinita in Bucuresti sau in Ilfov? Sfatgradinite.ro vi le prezinta

31 ianuarie 2017, , Vizualizări:
gradinita - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sun-671362_1920

Peste cateva luni vor incepe oficial inscrierile copiilor la gradinita. Noi va oferim informatiile necesare despre gradinitele de stat si particulare din cele 6 sectoare ale Capitalei si din Ilfov.

 

Sfatgradinite.ro, un site realizat de Sfatulparintilor.ro, le prezinta parintilor interesati sute de gradinite care isi deschid portile zilnic pentru copii, pentru ca acestia sa se simta in siguranta, fericiti, bine ingrijiti si educati, iar trecerea de la acasa la “gradi”, adica din bratele si confortul parintesc intr-un mediu diferit de al casei sa se faca cu multa usurinta.

 

Sfatgradinite.ro

 

Echipa noastra a intalnit multi dascali ai gradinitelor, multe cadre de conducere extrem de pozitivi, deschisi si iubitori de copii si este o bucurie pentru noi sa lucram zilnic la acest site, sa il imbogatim cu noi si noi gradinite si stiri prezentate de acestea si sa va asteptam, dragi parinti, sa va documentati, sa va informati si inspirati si sa va votati gradinita preferata la sectorul de care apartineti.

 

Daca exista gradinite despre care aveti o parere buna, de care sunteti multumit dar nu exista inca pe Sfatgradinite.ro, va rugam nu ezitati sa ne scrieti la office@sfatulparintilor.ro si sa ne dati datele de contact, pentru a le invita sa ni se alature in acest proiect.

Parintii merita sa stie cat mai in detaliu tot ce au nevoie pe acest domeniu de educatie prescolara, timpul este pretios si aveti nevoie sa obtineti cat mai multe informatii utile care sa va inspire inainte de a pleca in propriile prospectii pe teren, pentru a va valida impresia din ce ati citit cu ce simtiti la fata locului.

 

Va asteptam, asadar, pe Sfatgradinite.ro. Copiii merita tot ce e mai bun!

 

 

Foto: Pixabay.com

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu