Shop
Ultimele 100 de articole

Catalogul Maxi Toys aduce cadouri pentru cumparaturi de peste 150 de lei. Afla ce poti castiga daca cumperi jucarii de la Maxi Toys

11 decembrie 2017, , Vizualizări:
Vei gasi cele mai bune oferte pentru jucariile preferate, pe care le poti cumpara de pe site-ul Nicoro.ro sau din Magazinele Maxi Toys.

Febra cumparaturilor de Sarbatori este in toi. Nicoro.ro a pregatit pentru clientii sai selectie magica de jucarii intr-un super-catalog, dar si o super-promotie. Vei gasi cele mai bune oferte pentru jucariile preferate, pe care le poti cumpara de pe site-ul Nicoro.ro sau din Magazinele Maxi Toys.

 

In plus, comenzile vor fi insotite de un cadou. Cum intri in posesia cadoului? Nimic mai simplu! Alegi jucariile preferate din magazinele Maxi Toys sau Nicoro.ro si plasezi comanda.

 

Astfel, la cumparaturi de peste 150 de lei, de pe Nicoro.ro sau din magazinele Maxi Toys vei primi un fidget spinner, un mini set de creatie sau o mini jucarie de plus Beanzees.

 

La cumparaturi de peste 200 de lei vei primit un set cu figurine Anipals sau un puzzle motorizat.

 

Si asta nu e tot! La cumparaturi de peste 300 de lei, vei primi o pasare interactiva Digibirds, iar daca valoarea cosului tau depaseste 500 de lei, vei primi in dar o floare digitala – Magic Bloom.

 

Vei gasi cele mai bune oferte pentru jucariile preferate, pe care le poti cumpara de pe site-ul Nicoro.ro sau din Magazinele Maxi Toys.

Consulta aici catalogul Maxy Toys si alege cadourile pe care cei mici si le doresc. Le poti face cea mai mare bucurie de Sarbatori!

 

 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.