Anul 2018 in numerologie. Afla cum iti merge anul viitor, in functie de data nasterii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Anul 2018 in numerologie. Afla cum iti merge anul viitor, in functie de data nasterii

Sfatulparintilor » Numerologie » Anul 2018 in numerologie. Afla cum iti merge anul viitor, in functie de data nasterii
Anul 2018 in numerologie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com = new-years-eve-2762630_1920

Daca vrei sa afli cum iti va merge anul 2018, din punct de vedere numerologic, tot ce trebuie sa faci este sa iti calculezi numarul personal, in functie de data nasterii si sa-l adaptezi la Numarul Universal al lui 2018. Citeste in continuare ce calcule trebuie sa faci. NU te speria, sunt usor de facut.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Anul 2018 in numerologie – Semnificatii generale

Anul 2018 in numerologie marcheaza noi inceputuri, directii noi. 2+0+1+8 = 11, iar cifra 11 are o semnificatie aparte. Este numarul tolerantei, al schimbarii si al inovatiei. Numerologii recomanda sa actionezi, sa iti setezi obiective si sa pornesti in atingerea lor.

Anul 2018 poate insemna o schimbare in viata ta daca intelegi cum actioneaza Universul.

Invata sa te si relaxezi in 2018, bucura-te de la cafea aromata, fii rabdator, asteapta ca lucrurile sa se intample, fara sa fortezi nota. Fii impaciuitor cu prietenii, rudele sau colegii. Succesul va veni daca esti atent la detalii.

 

Anul 2018 in numerologie – Anul rabdarii

Pentru a obtine rezultatele dorite in 2018, este recomandat sa fii onest, loial, corect. Concentreaza-te pe propriile placeri, fii creativ atat in viata de zi cu zi, cat si in dormitor, fii atent la sanatate. Ai incredere in propria ta capacitate de a depasi orice obstacol, de a fi prosper din punct de vedere financiar.

Pentru a afla cum iti va merge in 2018, adauga Numararul Universal 2 al anului 2018 la Numarul tau personal (calculat din data ta de nastere), astfel.

 

Exemplu

Data nasterii: 17.01.1989

1+7+0+1+1+9+8+9=36=3+6=9

9 (numarul personal) + 2 (Numar universal 2018) = 11=1+1=2

 

 

Anul 2018 in numerologie – Semnificatii in functie de data nasterii

 

Numar personal 1

Anul 2018 va fi anul noilor inceputuri. Un an fara evenimente majore, in care vei fi mai mult singur, cu multe griji si obstacole. Dar va fi anul in care vei invata sa mergi pe un alt drum, in care vei avea claritate in ceea ce priveste destinatia finala.

 

Numar personal 2

Anul 2018 va insemna pentru tine mai multa concentrare asupra emotiilor, iubirii, mai ales daca in ultimii ani te-ai dedicat mai mult vietii profesionale. Fii sincer in dragoste si ofera mai multa intimitate personei iubite.

 

 

Numarul personal 3

Anul 2018 va fi unul creativ, in care vei schimba multe lucruri si te vei distra mai mult. Te poti inscrie la cursuri care iti vor fi de folos in cariera, poate vei lua lectii de dans. Dragostea iti va pune imaginatia la incercare si vei fi fortat sa risti. Nu ai nimic de pierdut.

 

 

Numarul personal 4

Anul 2018 va insemna pentru tine mai multa munca si mai multe sacrificii. Trebuie sa fii mai strict, mai concentrat pe ceea ce faci, mai calculat, astfel incat sa-ti poti duce la indeplinire obiectivele. Se pot pune bazele unei cariere stralucite.

 

 

Numarul personal 5

Anul 2018 va fi unul plin de provocari, cu multe suisuri si coborasuri, cu succese, dar si cu esecuri. Un an plin de evenimente din care vei avea foarte multe de invatat. Un an al transformarilor benefice pentru tine.

 

 

Numarul personal 6

Noi oportunitati te asteapta in 2018, este un an perfect pentru a-ti face cunostinte noi si pentru a te concentra mai mult pe viata personala. Dar vei cunoaste si oameni care sa te ajute sa te dezvolti in cariera sau sa-ti gasesti jumataea daca esti singur.

 

 

Numarul personal 7

Anul 2018 va pune accent pe iubire si pe incredere. Vei avea experiente noi, care te vor ajuta sa evoluezi spiritual. Cand cineva te dezamageste, vei invata sa te bazezi mai mult pe puterea ta interioara.

 

 

Numarul personal 8

In 2018 te vei concentra mai mut pe cariera, iar castigurile financiare imbunatatite te vor propulsa pe  scara sociala. Te vei bucura de un confort financiar sporit, vei avea mai multe oportunitati de care vei profita la maximum. Un an plin de succese.

 

 

Numarul personal 9

In anul 2018 vei scapa de tot ce e “vechi”, fie ca sunt obiecte, fie ca sunt credinte. Un an special, in care vei incerca sa faci lucruri diferite, care sa te ridice. Pot aparea si experiente dramatice, dar nu fac decat sa te intareasca si sa inveti cum sa stai cu picioarele pe pamant, in ciuda evenimentelor care te zdruncina din radacini.

 

 

Sursa: horoscope-2018.org

Data articol: 28/12/2017