3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Sfatulparintilor » Numerologie » 3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre
3333 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pay-gce7fd36de_1920

Ingerii si spiritele ne contacteaza prin diverse metode, ca de exemplu repetarea unui anumit cantec cu mesajul ce trebuie auzit, sau citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar etc., sau repetarea unor anumite cifre. Un exemplu in acest sens este 3333 sau orice alta combinatie in care se repeta cifra 3 (3:33, 33.3, 33.33).

Care este semnificatia cifrei 3?

In numerologie, cifra 3 poarta denumirea de “numarul copilului”. El contine calitati creative, expressive si jucause. Numarul 3 trimite un mesaj clar: esti incurajat sa fii prezent in viata ta folosindu-ti abilitatile de copil: joaca-te, forteaza cateva limite. Fii liber ca un copil! Chiar daca asta inseamna si sa-ti asumi niste riscuri! Nu te limita cand vine vorba despre idei si planuri marete. Incearca ceva nou. Fa din distractie o prioritate! Cantareste bine inainte sa te inhami la diverse responsabilitati.

Care este semnificatia lui 33?

Ca si 11 si 22, 33 este Numar Maestru, in numerologie. Aceste numere au o importanta speciala. Mesajul pe care aceasta combinatie il transmite este sa-ti asculti inima si sa iti impartasesti cunostintele/experientele celorlalti. In acest fel ai oportunitatea sa influentezi pe cineva cu intelepciunea ta.

De asemenea, combinatia 33 transmite mesajul ca trebuie sa ai grija de darurile tale, de calitatile tale creative. Pune-le in valoare pentru a dobandi abilitati noi. Fii inventiv! Crede in ceea ce Universul iti poate aduce. Ghizii spirituali te indruma, te ajuta!

Citeste si Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

Care este semnificatia lui 333?

Numarul angelic 333 aduce si mai multa atentie asupra calitatilor tale creative. Ai incredere  ca ceea ce faci tu atinge sufletele celorlalti. Poate fi vorba de o scriere, de un tablou, de o melodie, de orice are legatura cu creatia.

Numarul 333 are vibratia 9, ceea ce indreapta si mai mult atentia spre umanitate, spre actiunile care vor contribui la bunastarea ta si a celor din jurul tau, dar si a oamenilor, in general.

333 este semnul trinitatii (Sfanta Treime) si iti reaminteste ca ai ingerii si arhanghelii aproape, te sustin sit e indruma. Trebuie doar sa-i asculti.

Care este semnificatia lui 3333?

Combinatia 3333 este un mesaj foarte puternic. Esti incurajat spre libertate creativa pura. Ai, de fapt, unul dintre cele mai evidente semne ca Universul, arhanghelii, ingerii, te indeamna sa ai incredere in tine, sa te exprimi, sa eliberezi energia creatoare, in timp ce renunti la nevoia de avea controlul.

Numarul angelic 3333 mai poate insemna si faptul ca un  nou capitol din viata ta incepe. Este foarte important sa iesi din zona de confort si sa-ti infrunti fricile, caci Maestri Ascendenti sunt alaturi de tine sit e sustin. Concentreaza-te pe ceea conteaza cu adevarat si mergi inainte.

Despre combinatia 11:11 afla mai multe aici!

Despre combinatia 22:22  afla mai multe aici!

Surse: numerologist.com, aboutspiritual.com

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Data articol: 08/12/2022