Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Maimutei - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Maimutei

Horoscop chinezesc Anul Maimutei - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - vietnam-1262814_1920

 

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Compatibilitate si relatii

Fiecare semn zodiacal are caracteristicile sale. In ceea ce priveste zodia Maimutei, nativii zodiei nu sunt genul de persoane casnice, pregatite oricand pentru o relatie pe termen lung. Dimpotriva, sunt predispuse unor relatii promiscue. Insa, atunci cand au descoperit partenerul potrivit pentru ele, sunt gata pentru un angajament pe viata.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

La capitolul compatibilitati, Maimuta se intelege foarte bine cu Bivolul si Iepurele, dar nu face casa buna cu Tigrul si Mistretul.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Elemente

 

Maimuta de Lemn (1944, 2004, 2064): incapatanare, compasiune, stima de sine

Persoanele nascute in Anul Maimutei de Lemn au o stima de sine puternica, insa mai simt nevoia sa ceara incurajarile celor dragi. Sunt firi muncitoare, cu noroc la bani. Motto-ul lor este “nu muncesti, nu castigi!”. Fac investitii cu banii pe care ii castiga si isi dezvolta cariera pas cu pas.

 

Maimuta de Foc (1956, 2016, 2076): ambitiosi, aventurosi, enervanti

Persoanele nascute in Anul Maimutei de Foc sunt ambitioase, aventuroase, dar enervante. Au mintea orientata spre afaceri, dar le place si sa piarda timpul cu prietenii. In nativii acestei zodii se pot da lupte intense spre ce parte sa incline mai mult balanta. Daca nu le place nivelul la care sunt, isi vor cauta fericirea in alta parte, in alt oras, in alta tara. Sunt predispusi succesului, mai ales daca au suportul partenerului de viata. Isi fac prieteni in inalta societate si sunt foarte populari.

 

Maimuta de Pamant (1908, 1968, 2028): optimisti, curajosi, directi

Persoanele nascute in Anul Maimutei de Pamant sunt persoane directe, optimiste si curajoase. Isi creeaza afaceri pornind de la zero, cu ajutorul rudelor sau prietenilor si le duc pe culmile succesului. Au tendinta sa inceapa munca de la varste fragede, sa se pregateasca doar intr-un anumit domeniu care sa le aduca succesul mai tarziu. Pot avea si probleme cu banii daca nu ii administreaza corespunzator.

 

Maimuta de Metal (1920, 1980, 2040): Incapatanat, mucalit, inteligent

Persoanele nascute in Anul Maimutei de Metal sunt inteligente, mucalite, increzatoare in fortele proprii. Au si o doza de incapatanare si aroganta care-i poate face nepopulari. Insa sunt profesionisti, isi fac cum trebuie meseria. De aceea sunt predispusi succesului, indiferent de domeniul in care activeaza. Este recomandat, insa, sa nu fie foarte duri cu subalternii sau cu colegii, intrucat pot fi izolati rapid.

 

Maimuta de Apa (1932, 1992, 2052): Arogant, mucalit, inteligent

Persoanele nascute in Anul Maimutei de Apa sunt inteligente, mucalite, arogante, nascute sa fie lideri. Totusi, au tendinta de a-i umili pe ceilalti,  ceea ce le va atrage si multi dusmani care sa le puna bete in roate in cariera. Au noroc la bani, dar le este recomandat sa stea departe dejocurile de noroc, caci banii nu vin de acolo, ci din munca.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Anul 2028 pentru Maimuta

Potrivit astrologiei chinezesti, oamenilor nu le merge foarte bine atunci cand este Anul semnului in care s-au nascut. Ca atare, 2028 este un an in care cei nascuti in Anul Maimutei trebuie sa fie precauti.

 

 

 Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Celebritati

Celebritate                               Data nasterii                            Element

Leonardo da Vinci                  15 aprilie 1452                        Maimuta de Apa

Tom Hanks                                 9 iulie 1956                           Maimuta de Foc

Kylie Minogue                          28 mai 1968                           Maimuta de Pamant

Will Smith                                 15 septembrie 1968              Maimuta de Pamant

Justin Timberlake                   31 ianuarie 1981                    Maimuta de Metal

 

Sursa: chinahighlights.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13/06/2018