Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Maimutei - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Maimutei

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Maimutei
Horoscop chinezesc Anul Maimutei - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - vietnam-1262814_1920

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Anul Maimutei este al noulea din zodiac chinezesc. Zodiacul chinezesc are 12 zodii: SobolanBivolTigruIepureDragonSarpeCal, Capra, Maimuta, Cocos, CaineMistret. Fiecare an se va repeta o data la 12 ani.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Afla aici cum sunt copiii nascuti in Anul Maimutei.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Talismane

Daca esti nascut in Anul Maimutei, iata care sunt talismantele tale:

Numere norocoase: 4, 9 sau combinatiile dintre ele

Culori norocoase: alb, albastru, auriu

Flori norocoase: crizantema, liliac indian

Zile norocoase: a 14-a si a 28-a din fiecare luna a Calendarului lunar chinezesc.

Directii norocoase: nord, nord-vest, vest

Luni norocoase: a 8-a si a 12-a din Calendarul lunar chinezesc.

Pentru persoanele nascute in Anul Maimutei  sunt considerate mai putin norocoase culorile rosu si roz, numerele  2 si 7 si combinatiile dintre ele, directiile sud si sud-est si lunile a 7-a si a 11-a din calendarul lunar chinezesc.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Personalitate

Persoanele nascute in Anul Maimutei au o personalitate magnetica, sunt inteligente si mucalite. Sunt curioase, istete, foarte nebunatice. Le place sa faca glume si, desi nu doresc, unele din glumele lor pot deveni jignitoare. Nativii acestei zodii invata repede si cauta oportunitatile. Au multe interese si cauta parteneri care sa ii stimueze. Daca unii dintre ei pot fi incantati de latura excentrica a Maimutei, altii pot fi indepartati de starea lor continua de agitatie.

Desi au multe talente, nu intotdeauna stiu cum sa si le puna in valoare. Nu le place stilul de viata rural, adora sa stea la oras.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Sanatate

La capitolul sanatate, persoanele nascute in Anul Maimutei se bucura de o sanatate de fier. Au un stil de viata activ si dorinta de a incerca de toate. Daca experimenteaza anumite afectiuni, acestea sunt, de obicei, pe fond nervos sau la sistemul circulator. Persoanele nascute in anul Maimutei lucreaza mai mult decat media, de aceea pot aparea probleme de extenuare. De asemenea, pentru ca le place sa lucreze foarte mult pe teren, pot aparea eventuale accidentari.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Cariera

Persoanele nascute in Anul Maimutei sunt foarte muncitoare si se adapteaza rapid oricarui mediu in care lucreaza. Bune alegeri pentru ele pot fi in domeniul bancar, stiinta, inginerie, piata de actiuni, afaceri, trafic aerian, regie de film, bijuterii, vanzari.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13/06/2018