Horoscopul chinezesc 2017: Anul Cocosului de Foc - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul chinezesc 2017: Anul Cocosului de Foc

anul cocosului zodiac chinezesc- sfatulparintilor.ro - pixabay_com

 

Anul Cocosului de Foc pentru Maimuta

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Un an modest, dar stabil pentru omul intreprinzator, in care va face rost de bani mai mult decat ii trebuie si va avea contacte noi pentru realizarea planurilor sale. In schimb isi va neglija viata de famile, fortandu-se prea tare in activitati sociale si devenind extrem de surescitata si extenuata. Un an in care nu trebuie sa-si subestimeze adversarii.

 

 

Anul Cocosului de Foc pentru Cocos

Un an destul de fericit in care va cunoaste o revenire spectaculoasa. Va fi capabil sa isi rezolve problemele cu destula usurinta si va gasi oameni puternici si influenti care-i vor sprijini ideile. Poate fi implicat in dispute, dar va scapa de efectele calamitatilor sau accidentelor.

 

 

Anul Cocosului de Foc pentru Caine

Un an amestecat in care va avea probleme sentimentale, cu sanatatea, cu reprezentantii oficiali sau cu superiorii. Prietenii nu-i sunt de ajutor, nici intelegatori si-si va recupera cu mare greutate banii creditati candva. Va suferi pierderea temporara a pozitiei si a credibilitatii.

 

 

Anul Cocosului de Foc pentru Mistret

Un an foarte ocupat, bun, in care scena familiala este calma, iar intentiile spre progres sunt scurtate sau intrerupte. Va depune mult efort si va petrece mult timp pentru a depasi obstacolele, dar trebuie sa aiba rabdare in negocierile care sunt complicate si agitate.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 02/01/2017