Horoscopul chinezesc 2017: Anul Cocosului de Foc - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul chinezesc 2017: Anul Cocosului de Foc

anul cocosului zodiac chinezesc- sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Anul Cocosului de Foc pentru Iepure

Un an dificil in care va simti cum se imputineaza banii si va cunoaste regrese care-l vor costa scump. Trebuie sa se uneasca cu altii si sa le lase purtat de ei. Sa fie conservator si sa nu actioneze independent. Problemele si obstacolele de acasa si din activitate vor fi depasite, dar nu inainte de a-i produce mari necazuri si sentimente de frustrare.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

Anul Cocosului de Foc pentru Dragon

Un an fericit si plin de evenimetne in care va primi vesti foarte bune, va fi promovat in cariera si va primi chiar si sumele datorate lui pentru acoperirea pierderilor. Viata de familie este foarte linistita si va fi capabil sa-si faca noi prieteni influenti si sa recupereze toate pierderile avute.

 

 

Anul Cocosului de Foc pentru Sarpe

Un an foarte favorabil in care realizarile sale vor fi fantastice, va fi evidentiat sau promovat dupa meritele sale. Va fi rasplatit pentru rabdarea si perseverenta sa din trecut. Se prevad profituri sau cresteri importante ale veniturilor sale. Viata de familie va fi placuta, iar el va culege roadele muncii sale.

 

 

Anul Cocosului de Foc pentru Cal

Un an excelent in care va primi vesti bune de acasa, dar va avea de suferit unele dezechilibre in cariera. Problemele care il vor inconjura nu vor fi prea mari, dar acestea ii vor reduce din elanul progresului, motiv pentru care Calul va tinde sa fie usor irascibil.

 

 

Anul Cocosului de Foc pentru Oaie

Un an petrecaret, dar si foarte scump, in care va cheltui mai mult decat poate agonisi si poate sa aiba dispute sau conflicte iritante acasa. Trebuie sa incerce sa faca pe placul oricui si sa fie atenta cu banii sai.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 02/01/2017