Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiac CHINEZESC saptamanal 24-30 septembrie 2018. NOUL SFAT din intelepciunea chinezeasca!

20 septembrie 2018, , Vizualizări: 260,302
zodiac chinezesc saptamanal - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - panda-2987596_1920

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

In aceasta saptamana, ceva la care te-ai gandit sa faci sau ai incercat sa iti amintesti va deveni topul agendei tale. Da-i prioritatea pe care o merita si te vei scuti de mult bucluc. Spre finele saptamanii, vor fi vesti si informatii fascinante la care sa te gandesti. In weekend, un membru de familie va avea nevoie de cuvinte bune de la tine.

 

 

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Fa-ti planuri pentru viitor. Trecutul este mort si aproape uitat, deci nu este nevoie sa il readuci la viata constant in mintea ta. Pana la mijlocul saptamanii, vei fi mai optimist despre cum progreseaza lucrurile la munca ta sau in viata de business. Este intelept ca sa iei in calcul serios oportunitatile care aproape ti se ofera pe tava.

 

 

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta

O mica victorie se va dovedi mai importanta decat crezi. Bucura-te! Toata saptamana, nevoia de altii iti va presa timpul si emotiile. Nu este timpul ca unii oameni din jurul tau sa inceapa sa stea pe propriile lor picioare? Poate ca ar trebui ca tu sa insisti sa o faca. Calatoriile si excursiile bazate pe contactul cu natura sunt cele mai favorizate in weekend.

 

 

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Cineva are nevoie de un jeton cu devotamentul si recunostinta ta. Cocosii sunt pasionali dar uneori trebuie sa iti aminteasca faptul ca trebuie sa isi si arate emotiile in cuvinte si actiuni. Sari cat poti de mult peste frecusuri sau obstacole de munca. Nu este un timp in care confruntarile profesionale sa munceasca in favoarea ta. Peste weekend, aduna-ti prietenii sau familia in jurul tau si creaza-ti propria distractie.

 

 

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Savureaza micile momente ale acestei saptamani. Daca esti intr-un parteneriat sau o noua iubire, vor fi clipe speciale. Cei singuri vor primi atentie de la cineva placut. Afla mai multe despre persoana inainte sa actionezi. Este o saptamana buna pentru a incepe un cursul nou sau in a face schimbari in planul carieei. Relaxeaza-te peste weekend.

 

 

 

 

 

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Energii celeste menite a inspira iti vor seta creativitatea pe cote inalte in aceasta saptamana, deci oricare ar fi planuriler tale recente, vei gasi o cale sa le activezi si sa obtii cel mai bine din ele. Munceste din greu si nu vei avea ce regreta. La mijlocul saptamanii, planifica ceva romantic pentru cineva special. In weekend, trebuie sa ai tact cand un subiect vechi isi ridica capul. 

 

   

Adaptare sursa: patrickarundell.com

Foto: Pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu