Zodiac chinezesc: Trucuri Feng Shui ca sa ai noroc in Anul Calului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiac chinezesc: Trucuri Feng Shui ca sa ai noroc in Anul Calului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Zodiac chinezesc: Trucuri Feng Shui ca sa ai noroc in Anul Calului

Cu totii ne dorim sa fim norocosi. Iata cum putem schimba in bine lucrurile, aplicand o combinatie intre Feng Shui si zodiac chinezesc. Astrologii si specialistii in Feng Shui au alcatuit o lista de sfaturi pe care le poti folosi in 2014, Anul Calului de Lemn.

 

 

Sobolan

In anul Calului de Lemn, iti merge bine. Pentru a avea noroc, ar trebui sa porti bijuterii din pietre si cristale (de preferat din jad) sau bijuterii cu simboluri feng shui Pi Yao, margele Dzi, simbolul dublei fericiri sau o amuleta cu semnul zodiei tale.

 

 

Bivol

Vei experimenta o energie pozitiva anul acesta, totusi mai pot fi cateva provocari in zona sanatate si dragoste. Pentru a avea mai mult noroc in 2014, iti sunt recomandate amulete sau pietre (acuamarin) care iti stimuleaza energia si starea de sanatate.  De asemenea, poti purta simboluri precum Pi Yao sau Wu Lou, dar si simbolul zodiei tale.

 

 

Tigru

Vei avea un an binecuvantat din toate punctele de vedere, cu mici provocari pe care le vei infrunta cu deschidere. Pentru a te bucura de un an norocos poti apela la pietre si cristale care iti reechilibreaza energia (ochiul tigrului, citrin, pirita). Amulete benefice: rinocer si elefant.

 

 

Iepure

Un an excelent pentru tine, cu o combinatie benefica de energii. Pentru un plus de noroc, poti apela la cristale si pietre de protectie (perle, jad), precum si la “nodul mistic”. Amulete potrivite: Pi Yao sau Buddha doctor.

 

 

Dragon

Legatura dintre Dragon si Cal este foarte provocatoare. Protejeaza-te cu bijuterii din pietre si cristale precum amonit, pirita, turmalina, ametist. Amulete benefice: Wu Lou si Tara Verde.

 

 

Sarpe

Un an foarte bun pentru tine, mult mai bun decat precedentul. Il poti face si mai bun cu ajutorul puterii pietrelor si cristalelor precum hematit, turmalina, malachit, jasp, carneol. Amulete benefice: Copacul de citrin si Buddha doctor.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30/01/2014