Shop
Ultimele 100 de articole

Posibilitati la Luna noua in Fecioara, 20 septembrie 2017. Calea catre PACE

18 septembrie 2017, , Vizualizări:
fecioara

Luna noua in Fecioara are loc in acest an pe data de 20 septembrie, la ora 8:30, la cateva ore dupa ce Venus ajunge si ea in semnul Fecioarei si inainte cu doua zile de echinoctiul de toamna.

Luna noua in Fecioara anunta noi inceputuri care sunt in nota acestui semn astrologic: un nou stil de viata, o reordonare a programului si activitatilor zilnice, o schimbare in regimul alimentar si in atitudinea fata de corpul nostru si fata de sanatate.

Fecioara inseamna munca serioasa, disciplina si ordine, asa ca e cazul sa incepem sa ne facem liste, sa ne repliem in urma unor acte de risipa sau exces, sa ne facem ordine la propriu in casa, in dulapuri si in viata.

Este un moment excelent pentru cure de detoxifiere si pentru a acorda o mai mare atentiei dietei in general.

 

Acum ne putem alcatui si fixa o rutina zilnica mai sanatoasa si benefica, in urma unei evaluari sincere si oneste.

Este un moment foarte bun pentru a elibera spatiul locuintei de tot ce nu ne foloseste. Curatenia in casa este mereu insotita/urmata de curatenia mintii. Devenim mai clari si ne devine mai limpede ce avem de facut.

E foarte important, la Luna aceasta noua, sa ne debarasam de lucruri, obiceiuri si chiar relatii care nu sunt benefice pentru noi. Astfel facem loc pentru inceputuri revigorante. Si pentru mai multa usurinta. si pace.

Acestei Luni noi, care are loc la gradul 27:27, ii corespunde Cheia 6 a Genelor (dupa cartea Cheile Genelor- Richard Rudd). Aceasta cheie se numeste „Calea catre pace”:

Umbra: Conflict; Dar: Diplomatia; Siddhi: Pacea

Umbra „Oamenii sunt, in mod inconstient, dependenti de conflict. Tânjim dupa pace la nivel individual si global, dar frecventa colectiva joasa asigura o consolidare a tiparelor conflictului. Acest lucru nu este nicaieri mai vizibil decât in relatiile noastre.”

Dar „La o frecventa ridicata, al 6-lea DAR- Darul Diplomatiei- se indeparteaza rapid de lumea conflictului si a dezbaterilor. Darul Diplomatiei este capacitatea de a-ti regla comportamentul pentru a crea relatii armonioase cu ceilalti. Acest dar este un produs secundar care apare cand iti deschizi inima in fata altei persoane”.

Siddhi „Al 6-lea Siddhi al Pacii este unul dintre Siddhi-urile cu adevarat marete.” „Al 6-lea Siddhi reprezinta starea originara si viitoare a omenirii.” „Pacea este o realitate ce poate fi traita numai odata ce toate granitele s-au dizolvat.”

– din Cheile Genelor- Richard Rudd

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

 

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.