Oracolscop Astrocafe.ro 12-18 februarie 2018. Mesajele Enchanted Map pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscop Astrocafe.ro 12-18 februarie 2018. Mesajele Enchanted Map pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscop Astrocafe.ro 12-18 februarie 2018. Mesajele Enchanted Map pentru toate zodiile
EnchantedMap

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

 

 astrocafe

 

Berbec – Cleaning House
Berbec - Cleaning House
O perioada potrivita pentru a-ti pune viata in ordine si a face putina curatenie. Poti incepe cu lucruri mici, cum ar fi sa-ti faci curat prin casa, renuntand la toate acele obiecte care nu-ti mai sunt de folos. Apoi iti poti pune ordine in ganduri, eliberand amintirile si bagajul emotional, care te tin pe loc. Fii onest cu tine insuti, stabileste-ti prioritatile si tine cont de ele. In lumea Spiritului problemele nu exista si nici nu sunt reale. Reinnoieste conexiunea cu planul spiritual si bucura-te de usurinta in atingerea obiectivelor stabilite.
Taur – Commitment
Taur - Commitment
Parteneriatele formate in aceasta perioada sunt de lunga durata si trainice. De asemenea, in relatia cu partenerul de viata ceva se schimba, relatia trecand de la un sens idealizat, asa cum era perceputa pana acum, la un nou sens, aducandu-ti implinire. Indiferent ce se intampla, e foarte important sa fii atent la toate acele promisiuni pe care le faci in fata celor apropiati. Exprima-te clar, concis si asuma-ti responsabilitatea pentru ce pot genera angajamentele tale. Nu uita sa onorezi cel mai important parteneriat, cel cu Viata.
Gemeni – Balancing Act
Gemeni - Balancing Act
Saptamana care incepe iti poate aduce accentuarea unui sentiment de nesiguranta in ceea ce priveste unele aspecte ale vietii tale. Pe de alta parte, acesta este un moment foarte bun in care este de dorit sa iti evaluezi cu sinceritate acele domenii care au nevoie a fi din nou echilibrate. Cariera este o zona supusa schimbarii, dar lucruri minunate te asteapta dincolo de ceea ce vezi acum. Alege armonia in locul dezordinii si bucura-te de succes. Nu ignora ajutoarele pe care le primesti.
Rac – Intention
Rac - Intention
E timpul sa faci un pas inapoi pentru a dobandi o mai buna perspectiva si claritate in ceea ce priveste domeniul care iti consuma cel mai mult energia si banii. E posibil ca unele presiuni pe care le pui asupra ta si a celorlalti, in obtinerea telurilor pe care ti le-ai propus, sa te epuizeze fara a-ti da seama. O pauza ar fi binevenita acum pentru a te analiza si a reevalua situatia. Cand alegi sa dai drumul vechiului si sa imbratisezi schimbarea, pur si simplu viata ta capata sensul si implinirea la care tanjesti in tacere.
Leu – Compass
Leu - Compass
In calea ta vin noi oportunitati si e posibil sa te simti debusolat sau nehotarat asupra directiei spre care sa te indrepti. Daca alegi sa pui in balanta banii, bunurile materiale,  faima sau romantismul, toate acestea nu te pot ajuta sa alegi cea mai potrivita cale. Ele nu sunt altceva decat plasmuiri care iti hranesc ego-ul, dar iti infometeaza inima. Intuitia te ghideaza si te ajuta in fiecare clipa, daca esti prezent, sa te mentii pe calea destinului tau. Credinta este aliatul tau cel mai de pret. Asculta cu atentie si ideile celorlalti.
astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 12/02/2018