Shop
Ultimele 100 de articole

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII pentru 14-20 ianuarie 2019

14 ianuarie 2019, , Vizualizări: 339,998
MESAJE DE LA INGERII PAZITORI - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY-COM - ascension-1568162_1920

 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia LEU (23 iulie – 22 august)

“Rugaciunile si asteptarile tale pozitive au fost auzite si implinite. Lucram cu tine in privinta acestei situatii de cand a aparut si continuam sa veghem asupra ta si a fiecarei persoane implicate. Continua pe actuala cale si vei ajunge foarte departe.”

Ai primit acest mesaj ca o incurajare pentru situatia care te preocupa. Ingerii te asigura ca vei avea un rezultat pozitiv daca vei continua sa reversi iubire si sa actionezi asa cum ai fost calauzit in aceasta situatie.

Semnificatii suplimentare : nu ezita, acum este momentul potrivit ; esti pe calea cea buna ; ideea pe care o ai este din inspiratie divina ; ingerii prevad ca vei avea succes.

 

NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

 

 

Mesaj pentru nativii din zodia FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

“Esti in siguranta si aceasta situatie este sub controlul perfect al providentei si al ordinii universale. Strecoara doar ganduri si emotii pline de iubire in aceasta situatie, pentru a te asigura ca cel mai bun rezultat posibil va aparea fara efort.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca iti faci griji fara sa fie nevoie. Ingrijorarea este o forma de rugaciune care atrage spre tine ceea ce nu iti doresti. Lasa-ti preocuparile in seama rezolvarii divine pentru ca intr-adevar nu ai de ce sa te ingrijorezi. De fapt, grijile ti-ar putea crea o profetie care chiar sa se implineasca.

Semnificatii suplimentare : toate lucrurile sunt mult mai bune decat iti imaginezi ; roaga ingerii sa te elibereze de griji ; un rezultat fericit este inevitabil ; evita sa te ingrijorezi, pentru ca emotiile negative te pot trage in jos ; ingerii sunt alaturi de tine si totul merge bine.

 

NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

 

 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

“Da, semnele pe care le-ai primit sunt trimise din ceruri. Noi lasam in drumul tau pene, monede si alte semne, pentru a-ti aminti ca esti iubit si ca nu esti niciodata singur.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru a te ajuta sa intelegi semnele pe care le-ai primit in ultima vreme. Aceste semne includ pene, monede, fluturi, pasari sau alte viziuni repetitive ce te fac sa te gandesti la ingeri si la ajutorul divin. Ei ti-au trimis in mod deliberat aceste semne pentru a te instiinta ca iti sunt aproape – protejandu-te, iubindu-te si calauzindu-te.

Semnificatii suplimentare : persoane iubite plecate in ceruri iti spun “Te iubesc!” ; observa si crede in semnele repetitive pe care le primesti drept confirmare ca esti pe drumul cel bun ; ai incredere ; urmeaza semnele care te calauzesc catre implinirea dorintei inimii tale.

 

NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

 

 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

“Schimbarile prin care treci acum sunt conduse divin de dorinta ta nou aparuta de a-ti deschide inima catre iubirea si calauzirea noastra. Esti protejat acum si in viitor, deci urmeaza-ti calea catre rezultatele fericite pe care le doresti.”

Acest mesaj inseamna ca ai avut o transformare a sentimentelor care ti-au schimbat in mod pozitiv sensul vietii. Felul in care ai trait pana acum nu te mai intereseaza si te trezesti evitand prieteni si moduri de a petrece timpul liber care te atrageau inainte. Doresti un stil de viata si o cariera care vor corespunde mai bine noilor tale dorinte si pasiuni. Ingerii te calauzesc prin aceasta perioada de tranzitie. Legea atractiei te asigura ca vei manifesta noi oportunitati si relatii minunate.

Semnificatii suplimentare : incepi o noua faza a vietii tale ; un nou proiect este pe cale sa apara ; sarcina, nasterea sau adoptarea unui copil este posibila ; un nou element in viata ta este o binecuvantare chiar daca nu intelegi inca acest lucru.

 

NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.  

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu