Horosocopul Astrocafe.ro pentru saptamana 1-7 decembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horosocopul Astrocafe.ro pentru saptamana 1-7 decembrie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horosocopul Astrocafe.ro pentru saptamana 1-7 decembrie
horoscop saptamanal

Iata horoscopul saptamanii 1-7 decembrie 2014, prezentat de Astrocafe.ro.

           

astrocafe.ro
  • Berbec Se anunta o saptamana minunata pentru tine. Chiar daca in prima zi a acesteia se pare ca esti oarecum confuz, nestiind incotro sa te indrepti, de indata ce se formeaza aspectul de sextil dintre stapanul semnului tau solar – Marte – si Saturn, Seniorul karmei, vei remarca multe semne (majoritatea acestora par venite de Sus) care-ti vor indica directia buna, in special in ceea ce priveste cariera ta. O zi speciala, favorabial relatilor de cuplu, este 4 decembrie- asteapta-te la surprize foarte frumoase din partea persoanei iubite. Incepand cu 5 decembrie incepi si implementeaza toate schimbarile pe care pana acum le-ai gandit.

 

  • Taur – Fereste-te de cei care-ti fac daruri in prima zi a acestei saptamani. Intentii ascunse si (de obicei) mailitioase se afla in spatele acestora. Tot atunci, insa, ca o veste buna venita in compensare, planurile de viitor facute impreuna cu persoana iubita sunt foarte usor de implementat, unele dintre acestea devenind realitate pana la sfarsitul saptamanii. Stagnarea devine un chin pentru tine, paradoxal, de indata ce aspectul format de Soare cu Uranus devine exact, pe 5 decembrie. Deschide-ti si ochii, si mintea, observand lumea din alt unghi decat de obicei, la sfarsitul saptamanii; evenimentul de Luna Plina din semnul Gemenilor poate fi o poarta catre schimbarea pe care atat de mult ti-o doresti.

 

  • Gemeni – Ceea ce ti se propune (de catre partenerii de afaceri sau de catre persoana iubita, prietenii tai nu intra in aceasta categorie), in prima zi a acestei saptamani, are rolul de a te prinde in diverse mreje; motiv pentru care iti este recomandat sa mai astepti, sa nu te grabesti a lua decizii brusc, sub influenta instinctului de moment. Abia spre seara acestei zile te poti baza pe o logica impecabila, nascuta din experienta ta de viata de pana acum. Perseverenta este principala ta calitate, de aceasta data. Pe 4 decembrie, oameni deosebit de puternici iti vor fi de ajutor, exact atunci cand te astepti mai putin. O saptamana in care te afli in propriul tau element, imbratisand schimbarea atat de mult dorita.

 

  • Rac ­- In cazul in care intentionezi a schimba ceva sau a implementa o noua rutina, va trebui sa astepti pana la sfarsitul saptamanii pentru a face acest lucru. De asemenea, recomandarea este valabila si pentru inceperea unui tratament, daca este cazul. Ideile pe care vrei sa le prezinti superiorilor tai vor fi binevenite abia incepand cu 4 decembrie, tot atunci atragande de partea ta si persoanelede care ai nevoie pentru a reusi sa schimbi ceea ce nu iti mai este de folos, in viata ta. Experimentele in materie de dragoste (si sex!) isi primesc suportul astral incepand cu 5 decembrie. Tot atunci, dar si in ziua urmatoare, ai de-a face cu momente extrem de bune pentru a-ti schimba tiparul de gandire.

 

  • Leu – De departe, cea mai importanta zi din aceasta saptamana, pentru tine, este 5 decembrie; influentele astrale foarte favorabile tie si schimbarilor din viata ta personala se simt precum palmele incarcate pozitiv ale unei vindecatoare blajine ce vindeca ranile fizice ale unui razboinic imbatabil. Soarta iti este favorabila si ii poti multumi Providentei pentru acest lucru. Orice alt eveniment neplacut, posibil a avea loc la inceputul saptamanii (o pierdere mica de bani, spre exemplu, in prima zi a saptamanii sau perceptia gresita a unor persoane straine, legate de personalitatea ta, pe 4 decembrie) va fi anihilat de efectele acestei influente cat se poate de favorabila. Este posibila o impacare inuiltima zi a saptamanii.
  • Fecioara – Preferabil este sa nu accepti nici macar o singura provocare, in prima zi a saptamanii; mai ales daca aceasta este venita din partea vreunuia dintre membrii familiei tale sau, mai „ciudat”, venita de undeva din strafundurile sufletului tau. Asteapta ziua de 4 decembrie pentru a actiona, in acest sens. Pe cat posibil, la sfarsitul saptamanii, pazeste-ti picioarele, pentru a nu fi „vai de cap” mai apoi. Insa, la locul de munca esti ascultat, iar sfaturile-ti sunt urmate, ceea ce iti va face mare placere. Si, desi se intampla la sfarsit de saptamana, evenimentul de Luna Plina dinsemnul Gemenilor va avea un impact foarte bun asupra imaginii tale si a felului in care estei perceput la locul de munca.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30/11/2014