Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 5-11 iunie

05 iunie 2017, , Vizualizări:

Iata care sunt previziunile astrale pentru saptamana 5-11 iunie, potrivit AstroCafe.ro

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre concepțiile pe care le ai acum. Distorsiunile mentale sunt accentuate, revelațiile vin în avalanșă, astfel că este foarte posibil să te simți depășit de toate acestea. Relaxează-te, ai încredere în tine și în Univers, apoi înarmează-te cu răbdare!

Taur

Zodia Taur

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă temele principale ale acestei săptămâni. Se finalizează o etapă importantă vizavi de achitarea unor datorii, rezolvarea unor documente financiare sau vizavi de lămurirea unor demersuri patrimoniale. Temerile sunt majore, însă ar fi bine să selectezi datoriile, cheltuielile prioritare, să te ocupi de ele și apoi să trasezi un plan financiar pe termen lung. Veniturile tale depind foarte mult de situația de la locul de muncă. Însă și la serviciu se deblochează situațiile stagnante și apar noutăți îmbucurătoare legate de salarizare și de condițiile de muncă. Îngrijește-ți pe îndelete sănătatea!

Gemeni

Zodia Gemeni

Relațiile parteneriale, atât relația matrimonială, cât și o relație de afaceri sau colaborare profesională, vor cunoaște o revigorare definitivă în această săptămână. Finaluri neașteptate, concluzii bulversante, desprinderi din relații și situații toxice! Este vremea marilor schimbări relaționale, astfel că nu-ți vei mai putea ignora nevoile sufletești. Privește atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, ascultă și ceea ce îți spun ceilalți, însă evită critica și luarea deciziilor importante. Deocamdată adună informații și apoi rezervă momente pentru a le procesa pe îndelete. Ai toate șansele să te implici în relații noi, însă la momentul potrivit.

Rac

Zodia Rac

Foarte interesant și important ce se petrece la locul de muncă în această săptămână! Se conturează schimbări definitive, finaluri ale unor sarcini de lucru, aflarea unor informații bulversante, demascarea unor jocuri de culise care se desfășoară de foarte mulți ani. Gestionează-ți corect emoțiile, evită luarea deciziilor importante și doar privește la cum se desfășoară lucrurile. Relațiile colegiale se vor destramă, însă numai acelea care au devenit toxice pentru tine și evoluția ta. Detașează-te de tot ce există în plan profeisonal și ai încredere că Universul lucrează la binele tău suprem! Sănătatea este vulnerabilă, deci fii foarte prudent

 

Leu

Zodia Leu

 

Segmentul amoros îți dă multe bătăi de cap în această săptămână. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii este clar că lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Este bine să stai de vorbă cu fiecare persoană dragă, să lămurești animozitățile și să-ți trasezi alte planuri de viitor. Concepțiile tale privitoare la iubire și implicațiile ei se vor modifica radical de acum încolo, iar relaționarea cu unele persoane dragi se va finaliza definitiv. Prudență, răbdare, toleranță, evită să ai așteptări de la ceilalți! Acum este momentul să-ți îndrepți atenția și eforturile numai spre propria ta persoană.

 

 

 

astrocafe

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.