Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 26 iunie – 02 iulie 2017

26 iunie 2017, , Vizualizări: 2,313
horoscop - sfatulparintilor.ro - pxiabay_com

Iata previziunile astrale pentru saptamana 26 iunie -02 iulie 2017, potrivit Astrocafe.ro.

 

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

O săptămână cu multă muncă, dar și roadele vor fi pe măsură. Este nevoie să acorzi atenție detaliilor de la locul de muncă, întrucât sunt posibile controverse colegiale din te miri ce. Acasă printre cei dragi îți găsești liniștea, de aceea rezervă momente și energie vitală și pentru segmentul domestic. Sănătatea este vulnerabilă, putând intra în discuție consultațiile sau analizele medicale. Dozează-ți eforturile, odihnește-te și evită discuțiile ample. Foarte importante sunt relațiile parteneriale, astfel că atât divorțul cât și căsătoria sunt posibile.

Taur

Zodia Taur

Sectorul familial te solicită din plin în această săptămână. Se conturează întâlniri și dialoguri cu neamurile, vizite în locurile natale, planuri necesare îmbunătățirii condițiilor locative. Foarte importante sunt amănuntele legate de casă și familie, chiar dacă la prima vedere nu pare. Persoana iubită și copiii sunt un alt subiect demn de luat în calcul, deoarece vei fi nevoit să participi la diverse acțiuni alături de acestia. Este bine să ai în vedere și momentele de recreere sau pentru un hobby. La serviciu se conturează noutăți importante, atât în ceea ce privește activitatea profesională, cât și relațiile colegiale.

Gemeni

Zodia Gemeni

Socializarea și călătoriile pe distanțe scurte îți deschid săptămâna. Mulți vor veni în preajma ta pentru a afla noutăți, pentru schimb de informații și nu în ultimul rând pentru a afla de la tine sfaturi și soluții pentru propriile lor situații de viață. Fii cumpătat la vorbă și alege-ți gesturile cu grijă! În plan familial se întrezăresc activități domestice alături de membrii familiei. Discuțiile pe teme patrimoniale pot fi la ordinea zilelor împreună cu multe controverse. Răbdare și toleranță! Foarte important ceea ce se petrece în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Iubiri noi sau apariția unui copil

Rac

Zodia Rac

Debordezi de energie, astfel încât îți poți trasa planuri mărețe pentru mulți ani de acum încolo. Este bine să selectezi doar rezultatele la care dorești să ajungi și nu calea prin care crezi tu că poți ajunge la ele. Apar cheltuieli necesare traiului cotidian, dar este posibil să și primești bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Se animă relațiile cu anturajul apropiat, astfel că dialogurile, întâlnirile amicale și călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente. Unii vor dori să afle amănunte despre planurile tale, de aceea fii prudent în vorbe și gesturi. În plan familial se conturează noutăți cu efecte pe termen lung.

Leu

Zodia Leu

Este bine să te ocupi în mod special de tine și nevoile tale personale în această săptămână. Energia astrală te impulsionează să operezi acele schimbări care așteaptă de multă vreme în ungherele sufletului tău, pentru a-ți îmbunătăți viața. Planifică o dietă, un program de analize și consultații medicale, dar ocupă-te și de relațiile în care ești implicat. Financiar se conturează venituri, dar și cheltuieli sau informații privitoare la modificarea condițiilor de muncă. Selectează prioritățile și evită exagerările. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și abordarea unor studii sau cursuri pe termen mediu.

 

astrocafe

 

Citeste continuarea ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu